Alteveer en Wedde spelen gelijk

Alteveer en Wedde hielden elkaar in een vermakelijk duel in evenwicht.

Alteveer heeft in haar eerste officiële wedstrijd van het seizoen met 2-2 gelijkgespeeld. In een gelijkopgaand duel tegen Wedde werd er voor rust niet gescoord. In de tweede helft lukte het beide ploegen wel en hielden Wedde en Alteveer elkaar uiteindelijk in evenwicht.

Het was ook de eerste officiële wedstrijd voor de nieuwe Alteveer-trainer Johan Postma. Postma zag zijn manschappen in de eerste helft niet veel kansen creëren, maar ook tegenstander Wedde kwam mondjesmaat voor het doel van Alteveer. De ruststand van 0-0 was dan ook niet verwonderlijk te noemen.

Standaardsituaties

In de tweede helft voetbalden beide teams een stuk beter en kreeg Wedde een aantal goede kansen om de score te openen. In de 56e minuut was het de thuisploeg die als eerste scoorde. Damien Sedda scoorde uit een corner. Even later was ook Wedde trefzeker en stond de 1-1 alweer op het scorebord. Het was Alteveer dat na de gelijkmaker bleef aandringen, wat ook resulteerde in een 2-1 voorsprong. Ook deze treffer kwam voort uit een standaardsituatie en nu was Ricardo van der Werf de doelpuntenmaker. Wedde kwam echter opnieuw langszij, waarna er nog volop kansen kwamen voor beide teams op de overwinning. Doelpunten kwamen er niet meer en zo bleef het uiteindelijk bij 2-2.