SPW won de laatste wedstrijd van de competitie en gaat nacompetitie spelen om handhaving.

SPW heeft in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen het nodige vertrouwen getankt. In eigen huis won het van het al uitgespeelde PJC. Na een 2-0 ruststand werd het uiteindelijk 3-1 voor de Knoalsters, die nacompetitie moeten spelen voor handhaving in de 4e klasse.

SPW was al zo goed als zeker van nacompetitievoetbal om handhaving voorafgaand aan de wedstrijd tegen PJC. Dat had zich al geplaatst voor nacompetitievoetbal om promotie. De thuisploeg kwam na een twintigtal minuten spelen op een 1-0 voorsprong via Bram Poelman. Tien minuten later werd het 2-0 door Jelmer Jasken, tevens de ruststand.

Na rust kwam PJC nog terug in de wedstrijd tot 2-1 door Tom van der Schuur. Chris Reijke bracht de marge echter weer op twee, waarna er nog diverse kansen volgden voor SPW om uit te lopen naar een hogere score. Het bleef echter bij de 3-1, waardoor SPW toch met een enigszins goed gevoel aan de nacompetitie kan beginnen.