Onstwedder Boys speelt gelijk bij Westerlee

onstwedder_boysOnstwedder Boys heeft zichzelf zaterdagmiddag tekort gedaan door met 2-2 gelijk te spelen op bezoek bij Westerlee. Alle doelpunten werden in de eerste helft gemaakt. De aanwezige toeschouwers die zich hadden ingesteld op een middag vol attractief voetbal kwamen bedrogen uit. Er heerste een strenge wind over het sportpark in Westerlee en ook het veld heeft het zwaar te verduren gehad tijdens de regenbuien die de afgelopen weken over ons land zijn gevlogen.

Niet werken
In de eerste minuut kreeg Onstwedder Boys direct een uitgelezen mogelijkheid om de score te openen. Gerben Meems legde de bal voor de voeten van Rutgert Tipker maar de sluitpost van Westerlee, routinier Wilfried Meulenbelt, wist het schot van Tipker met zijn voeten uit het doel te houden. Even later zag Westerlee een doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel. Na een kwartier spelen kreeg Westerlee een hoekschop toegekend. Deze bal vloog over alles en iedereen heen en werd vanaf de tweede paal teruggebracht voor het doel, waarna het voor Derk-Jan Louwes een koud kunstje was om de 1-0 op het (niet werkende) scorebord te zetten.

Ombuigen
Amper een minuut later liet clubtopscorer Gerben Meems zich zien door als antwoord op de tegengoal aan te tekenen voor zijn zevende seizoenstreffer. Na iets meer dan een half uur spelen kwam Onstwedder Boys op voorsprong: een voorzet van Nick Wagenaar kwam op het hoofd van Gerko Scheper en met een mooie kopbal brengt hij de bezoekers aan de leiding. Toch viel de gelijkmaker nog voor rust. Een paar gaatjes in de Onstwedder achterhoede werden genadeloos afgestraft waardoor Robbert Wester tekende voor de gelijkmaker. Op een kopbal van Gerben Meems na vielen er verder geen kansen meer te noteren in het eerste bedrijf.

Doelpuntloos
In de tweede helft ging Onstwedder Boys direct op zoek naar de voorsprong. Mogelijkheden kwamen er ook zeker, maar gescoord werd er niet. Gerko Scheper liet zijn individuele actie zien maar stuitte op de keeper en ook Peter Orsel zag twee van zijn pogingen niet gepromoveerd worden tot doelpunt. Ook uit dode spelmomenten wist Onstwedder Boys het verschil niet te maken, want zowel Gerben Meems als Taco Koudstaal wisten uit een hoekschop niet te scoren. Westerlee probeerde het nog enkele keren uit een counter, maar gevaarlijk werden zij niet meer. Gezien het spelbeeld zal Westerlee het meest tevreden zijn met deze puntendeling. De mogelijkheden waren er zeker voor Onstwedder Boys,m aar het verschil in doelpunten werd niet gemaakt en zo eindigde deze wedstrijd in een gelijkspel.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Dadendrang Gieten nekt Musselkanaal

“Dit was een heel belangrijke!”, was hetgeen Jouke-Jan Meertens, trainer van Gieten, de overige ...

Enerverende middag zonder winnaar

De streekderby tussen derdeklassers Musselkanaal en Valthermond was een typisch gevalletje ‘anti-climax’. Waar alle ...

SJS dik verdiend langs OKVC

Gisteravond mocht SJS haar geluk beproeven in Oldehove. Op bezoek bij OKVC deden de ...