Sponsornieuws: Het Voshuys

Het Voshuys heeft zich verbonden als sponsor aan FC Kanaalstreek. Een prachtige groepsaccomodatie gelegen in Ellertshaar.

FC Kanaalstreek is zeer verheugd over het feit dat Het Voshuys zich heeft verbonden aan FC Kanaalstreek. Door de ondersteuning van bedrijven zoals het Voshuys kan er volop aandacht besteedt worden aan het amateurvoetbal in de Kanaalstreek. Het Voshuys is een schitterende groepsaccomodatie waar je ook met een voetbalelftal een heerlijk weekendje weg kunt beleven.

Het Voshuys

Het Voshuys uit Ellertshaar ligt in hartje van Drenthe, te midden van bos en water. Deze nieuw gebouwde boerderij biedt alle luxe die je maar kunt wensen. De groepsaccommodatie is vooral geschikt voor een verblijf van familie en vrienden, maar ook voor de zorg- en de zakelijke markt kunt u bij het Voshuys terecht!

https://www.voshuys.nl/

Onvergetelijk verblijf

Het Voshuys ligt in het Unesco Geopark de Hondsrug, in het landelijk gelegen Ellertshaar, 5 kilometer ten zuiden van Hunebedhoofdstad Borger. Het Voshuys bestaat uit twee gedeeltes, Bos en Meer, die respectievelijk 12 en 18 personen kunnen ontvangen. Ook kan het hele Voshuys worden gehuurd voor 30 personen. Het Voshuys heeft in totaal 13 slaapkamers met privé sanitair. Bij het Voshuys ben je aan het goede adres als je een onvergetelijk verblijf wilt hebben!

https://www.voshuys.nl/

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Amateurvoetbalseizoen 2024/2025 half augustus van start

De KNVB heeft bekendgemaakt wanneer het seizoen 2024/2025 van start gaat.

Onstwedder Boys neemt Henk Plasman bokaal over van TEVV

De Henk Plasman bokaal voor de meest succesvolle club in de Kanaalstreek gaat dit ...

Bellingwolde verslaat Ter Apel ’96 en is Westerwoldes beste

Daar in een spannende en aantrekkelijke finale af te rekenen met Ter Apel ’96 ...