Geen succes voor zaterdag derdeklassers

zavoDe twee hoogst spelende zaterdagclubs uit de Kanaalstreek hadden weinig succes tijdens hun indoor-activiteiten. SJS trad aan in Scheemda tijdens het plaatselijke zaalvoetbal in de Eextahal, terwijl Onstwedder Boys afreisde naar Winschoten voor een avondje Indoor Soccer. Toen de kruitdampen waren opgetrokken bleken beide ploegen weinig succesvol te zijn geweest.

SJS
In een poule met BNC, MOVV en HS ’88 wisten de Knoalsters slechts één overwinning te boeken, waarmee een plek in de kruisfinale onbereikbaar bleek. Na de eerdere uitschakeling van Sellingen in het toernooi, komen op de resterende toernooidagen geen Kanaalstreek-clubs meer in actie.

Onstwedder Boys
De oranjehemden traden aan in een poule met titelverdediger Velocitas, en zaalclubs WMC 3 en Schattenberg 2. Uiteindelijk bleken de resultaten van de ploegen tegen laatstgenoemde beslissend voor de eindstand in de poule. Want Onstwedder Boys, WMC en ‘Velo’ hadden allen zes punten uit drie wedstrijden. Maar waar Velocitas (7-0) en WMC (7-3) ruime overwinningen boekten, wist de ploeg van Fokke de Jonge maar met één doelpunt verschil te winnen, waardoor het doelsaldo onvoldoende bleek voor een plaats in de finale van 2 januari: op naar de tweede seizoenshelft op het veld.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Deadline spelregelbewijs 1 januari 2022 nadert

De deadline voor het spelregelbewijs halen nadert, zonder spelregelbewijs kan een bepaalde categorie niet ...

FC Kanaalstreek Voetbalquiz

De voetbalquiz over het voetbal over de gehele wereld, samengesteld door FC Kanaalstreek.

Voetbaltrainingen voor thuis

Voetbaltrainingen om voetbalfit te blijven, aangeboden vanuit de KNVB.