Borger boekt doelpuntrijke zege bij Steenwijker Boys

Borger won met ruime cijfers van Steenwijker Boys en won zo de eerste periode.

Borger is de tweede seizoenshelft begonnen met een ruime zege op Steenwijker Boys. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd die uiteindelijk in 3-7 eindigde. Met de overwinning stelde Borger ook definitief de eerste periode veilig.

Borger had niet al teveel moeite met de laagvlieger en stond bij rust met 0-2 voor. Luuk Kenter was attent na een gemiste strafschop van Benjamin Mazeau en opende de score. Gijs Roda verdubbelde voor rust de marge: 0-2. Direct na de pauze was Roda opnieuw trefzeker. Daarna mocht de thuisploeg wat terug doen via Wouter Esselink.  Spannend werd het echter niet want invaller Christiaan Vos zorgde met twee doelpunten ervoor dat de marge naar vier ging. Maar wederom mocht Steenwijk wat terug doen en werd het 2-5. In de slotfase vielen nog eens drie doelpunten, waarbij Bonne Timmer er twee voor zijn rekening nam. Jacco Schaap scoorde tussendoor voor Steenwijk waardoor het treffen in 3-7 eindigde.