Een blik op de gespeelde oefenwedstrijden.

Foto VV Sellingen, woensdagavond was er een parapluutje nodig bij de oefenwedstrijd tussen Sellingen en WVV zaterdag. Na een spannende wedstrijd werd het uiteindelijk 2-1 voor Sellingen.

Ondanks dat de bekercampagne begonnen is worden er ook nog volop oefenwedstrijd gespeeld. Ook deze week was dat het geval. We broez’n even deur een aantal wedstrijden van deze week heen.

Musselkanaal en Mussel zetten zegereeks voort

Musselkanaal kende al een sterke eerste bekerwedstrijd door met 9-1 te winnen van Buinen en versloeg dinsdagavond ook SJS in een oefenwedstrijd. Via twee doelpunten van Mark van der Laan en een doelpunt van Aron Berends werd er met 1-3 gewonnen. Winst was er ook opnieuw voor Mussel, dat met 3-0 te sterk bleek voor De Treffer ’16. Gydo Buurman maakte alle treffers. De aanvaller was ook al drie keer trefzeker in de met 11-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen SETA. Gasselternijveen was de 12-0 klap tegen Stadskanaal nog niet te boven. Het ging dinsdagavond met 1-2 onderuit tegen HHCombi. Titan liet er geen gras over groeien tegen CEC. Het won mede door twee doelpunten van Patrick Luiten met 0-6 van CEC.

Nipte zeges voor Sellingen en Wildervank

Woensdag was er ook winst voor Sellingen, dat nipt te sterk bleek met 2-1 voor WVV zaterdag. Bjorn de Roo en Corné Prins scoorden de doelpunten. Een nipte overwinning was er donderdag ook voor Wildervank. Het won mede dankzij twee doelpunten van Marc Nijland met 2-3 van Hoogezand. Bareveld moest wel een nederlaag slikken, het ging met 1-3 onderuit tegen HSC, terwijl Westerlee met 5-0 verloor van Farmsum. FC Ter Apel ’96 kwam ook in actie en won met 4-2 van Weerdinge.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website