Onstwedder Boys begint competitie met zege op CSVC

Onstwedder Boys is het seizoen goed begonnen met een 0-2 overwinning op CSVC.

Onstwedder Boys is het seizoen goed begonnen. De ploeg van trainer Harold Molanus boekte in een niet al te hoogstaande wedstrijd een 0-2 overwinning op CSVC. Pas in het laatste kwartier van de wedstrijd vielen beide doelpunten.

Onstwedder Boys laat langs CSVC

Voor de toeschouwers in Coevorden was het geen geweldige wedstrijd om te kijken, die verstokt leek te bleven van doelpunten. Voor rust waren de mogelijkheden op een hand te tellen en niet geheel verrassend zochten beide teams dan ook met een brilstand de rust op.

Onstwedder Boys slaat in laatste kwartier toe

Ook in de tweede helft wilde het doelpunt vooralsnog niet vallen, maar een kwartier voort tijd kwam daar toch verandering in. Marcel Paans kopte een vrije trap van Ricardo Buitelaar het strafschopgebied in, waarna Sem Nieuwenhuis de 0-1 wist binnen te schieten. Enkele minuten later gooide Onstwedde ook direct de wedstrijd in het slot na goed voorbereidend werk van Jarno Sterenborg. Anne Wilzing werd vervolgens in stelling gebracht en faalde vervolgens niet: 0-2. Zo pakte Onstwedder Boys direct de eerste drie punten van het seizoen.