Mussel ‘spaart’ SETA met 0-13 overwinning

Foto Gert Meulman (Rondom de Velden), SETA-keeper Peter Gerrits blonk ondanks de 0-13 nederlaag van zijn club SETA uit met een aantal uitstekende reddingen.

Dat Mussel zou gaan winnen van SETA stond al wel vast, maar de vraag was vooral hoe hoog de uitslag zou uitvallen. Zou het opnieuw richting de 20 doelpunten gaan zoals vorige week tegen HSC? Die ploeg maakte er zelfs 24, terwijl in het laatste bekerduel SGV er ook 20 maakte. Wat dat betreft ‘spaarde’ Mussel SETA dit keer enigszins met een 0-13 overwinning.

Routinier Stuut op dreef voor Mussel

Beide teams stonden ook al in de beker tegenover elkaar en destijds werd het 0-11 voor Mussel. Afgelopen zaterdag kwamen er twee doelpunten bij en werd het uiteindelijk 0-13. Dat had hoger kunnen uitvallen, maar SETA-doelman Peter Gerrits verijdelde nog een flink aantal kansen van Mussel. Bij de bezoekers legde routinier Tijmen Stuut de meeste doelpunten in het mandje, hij scoorde vijf keer. Richard Wubs was eveneens op schot, de aanvaller trof drie keer doel.

Een fotoreportage van SETA – Mussel en nog veel meer ander amateurvoetbal van Gert Meulman is hier te vinden: Rondom de Velden 

Mussel nog ongeslagen, SETA wacht nog op eerste doelpunt

Mussel komt door de overwinning op vier punten uit twee duels en is nog ongeslagen. SETA wacht na twee duels nog op het eerste punt en op het eerste doelpunt. Mussel gaat volgende week op bezoek bij BATO, dat ook nog puntloos is. SETA gaat op bezoek bij Westerlee, dat een punt heeft na twee wedstrijden.

Ben jij ook een liefhebber van de derde helft en blijf jij ook graag op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio en waardeer je onze artikelen? Steun ons dan met een biertje a 2,50 euro, een kistje bier a 25 euro of een fustje bier a 50 euro! Alvast bedankt voor je steun!

Ik doneer een biertje! Klik hier om een biertje te doneren! 

Ik doneer een kistje bier! Klik hier om een kistje bier te doneren!

Ik doneer een fustje bier! Klik hier om een fustje bier te doneren!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS opnieuw sterker dan Onstwedder Boys

Net als in de eerste wedstrijd tussen Onstwedder Boys en SJS, ontliepen beide vierdeklassers ...

Stadskanaal laat overwinning glippen tegen Lycurgus

Een aantal dagen na de overwinning op Valthermond stond voor SC Stadskanaal opnieuw een oefenwedstrijd ...

Onstwedder Boys niet langs laagvlieger

Onstwedder Boys heeft in de thuiswedstrijd tegen De Heracliden twee punten laten liggen. Na ...