Overzicht zondag 2e klasse G: Sellingen en Valthermond onderuit

Sellingen en Valthermond leden zondag beiden een nederlaag.

Foto VV Sellingen, Sellingen leed thuis een ongelukkige 2-3 nederlaag tegen EHS ’85.

Sellingen – EHS ’85: 2-3

Sellingen heeft zijn tweede wedstrijd van het seizoen verloren. Waar het vorige week nog met 1-2 won van Twedo, daar ging het nu in eigen huis onderuit tegen EHS ’85. Daarmee deden de Sellingers zichzelf tekort, die wel recht op een punt hadden. De gasten stonden bij rust met 0-2 voor door goals van Wesley Berken en Andrej Alilovic. Sellingen kwam beter uit de kleedkamer en vond al snel via Bjorn de Roo de aansluitingstreffer. Met een geweldige vrije trap bracht Jan Anne Dijkstra Sellingen een kwartier voor tijd langszij, maar Wesley Berken zorgde ervoor dat de punten toch mee gingen naar Emmerschans: 2-3.

De Tukkers – Valthermond: 4-0

Valthermond is het seizoen gestart met een ruime 4-0 nederlaag tegen De Tukkers. Daar viel weinig op af te dingen, want de thuisploeg was deze zondagmiddag de betere van de twee. Dat leidde al snel tot de 1-0 van Sven Masselink, waarna het halverwege de eerste helft al 2-0 werd via Kjell Huisman. Valthermond kreeg wel enkele mogelijkheden, maar had verder weinig in de melk te brokkelen. Masselink besliste in de tweede helft definitief het duel, waarna Guus Demmer er in de slotfase ook nog 4-0 van maakte.

Ben jij ook een liefhebber van de derde helft en blijf jij ook graag op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio en waardeer je onze artikelen? Steun ons dan met een biertje a 2,50 euro, een kistje bier a 25 euro of een fustje bier a 50 euro! Alvast bedankt voor je steun!

Ik doneer een biertje! Klik hier om een biertje te doneren!

Ik doneer een kistje bier! Klik hier om een kistje bier te doneren!