Valse start voor Stadskanaal

Stadskanaal heeft ook zijn tweede wedstrijd van het seizoen verloren en ging wederom met 4-3 onderuit.

Foto Stoffer Bakker, een valse start voor het Stadskanaal van Joop Gall, dat ook zijn tweede competitiewedstrijd verloor.

Stadskanaal is het seizoen slecht begonnen in de zondag 3e klasse O. Net als vorige week tegen ASVB stond er een eindstand van 4-3 op het scorebord en ook wederom stonden de Knoalsters zondag aan de verkeerde kant van de score. Het verloor met 4-3 van SC Stadspark. Met twee nederlagen uit twee wedstrijden kan van een valse start gesproken worden.

Snelle voorsprong Stadskanaal tenietgedaan door Stadspark

Met Joop Gall aan het roer waren de verwachtingen voorafgaand aan het seizoen hooggespannen, maar voorlopig staat Stadskanaal nog op nul punten na twee wedstrijden. Het begin was nog wel goed te noemen voor de bezoekers die snel op voorsprong kwamen via Dennis Heijne. Lang kon Stadskanaal daar niet van genieten, want halverwege de eerste helft had Stadspark een 2-1 voorsprong genomen via Quinten Kruizenga en Winston Bendt. Vlak voor rust maakte diezelfde Bendt er ook nog 3-1 van.

Voormalig Nieuw Buinen-speler Berends doet Stadskanaal pijn

Na rust wist Stadskanaal het snel weer spannend te maken via Jeffrey Bakker, die in de 55e minuut de aansluitingstreffer verzorgde. Daarna leek de goal maar niet te willen vallen totdat Stadspark vijf minuten voor tijd de beslissende treffer maakte. Voormalig Nieuw Buinen-speler Nick Berends zorgde ervoor dat de drie punten deze middag voor Stadspark waren: 4-2. Ook al maakte Kevin Nijmeijer diep in de blessuretijd nog wel de 4-3, maar dat was slechts nog belang voor de statistieken. Zo blijft Stadskanaal voorlopig op de hatelijke nul staan en zal het volgende week zondag tegen MOVV de eerste punten moeten zien te pakken.

Ben jij ook een liefhebber van de derde helft en blijf jij ook graag op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio en waardeer je onze artikelen? Steun ons dan met een biertje a 2,50 euro, een kistje bier a 25 euro of een fustje bier a 50 euro! Alvast bedankt voor je steun!

Ik doneer een biertje! Klik hier om een biertje te doneren!

Ik doneer een kistje bier! Klik hier om een kistje bier te doneren!