Overzicht van de gespeelde wedstrijden in de zondag 5e klasse D.

Archieffoto, SPW speelde met 1-1 gelijk tegen GKC.

GKC – SPW: 1-1

In de beker troffen beide ploegen elkaar ook al en destijds trok GKC aan het langste eind. Dit keer bleek dat niet het geval al pakte GKC wel zijn eerste punt van het seizoen. In Gasselte werd het 1-1. Carlo Krops bracht de bezoekers voor rust op een 0-1 voorsprong, maar in de tweede helft bezorgde Danny Kolp GKC toch een punt.

DVC ’59 – JVV: 2-0

JVV leed zijn tweede nederlaag op rij. Op bezoek ging bij DVC ’59 ging het met 2-0 onderuit. Vlak voor rust en vlak voor het einde vielen beide treffers.

De Treffer ’16 – Weiteveense Boys: 2-6

De Treffer ’16 verloor voor de derde keer op rij en moest zijn meerdere erkennen in titelkandidaat Weiteveense Boys. Dat won eenvoudig met 2-6. Melvin Wiering en Marco Filips scoorden namens de thuisploeg, die volgende week weer een lastige opgave wacht als het op bezoek moet bij degradant SPW.

VIOS – Buinerveen: 3-0

Ook Buinerveen wacht nog op zijn eerste overwinning. Op op bezoek bij VIOS keek het bij rust tegen een 2-0 achterstand aan. Na rust kon het de spanning ook niet terugbrengen en scoorde VIOS nog eenmaal, waardoor het uiteindelijk 3-0 werd.

SVBC – Roswinkel: 6-1

Ook Roswinkel had weinig in te brengen deze zondag tegen SVBC. De thuisploeg bleek duidelijk een maatje te groot. Voor de gasten nam Ricardo Prins de enige treffer voor zijn rekening.

Ben jij ook een liefhebber van de derde helft en blijf jij ook graag op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio en waardeer je onze artikelen? Steun ons dan met een biertje a 2,50 euro, een kistje bier a 25 euro of een fustje bier a 50 euro! Alvast bedankt voor je steun!

Ik doneer een biertje! Klik hier om een biertje te doneren!

Ik doneer een kistje bier! Klik hier om een kistje bier te doneren!