Terechte nederlaag voor JVV

JVV-GNVIn een wedstrijd waarin JVV door de nodige pech werd achtervolgd liep de ploeg van Johan Schoenmaker tegen een forse nederlaag aan. Tegen Drieborg werd namelijk een zevenklapper geïncasseerd: 7-1. Al in de warming-up moesten de zwart-witten de eerste tegenvaller verwerken, want spelmaker Christian Schutte verdween door een blessure uit de basisopstelling. Het was het begin van een vervelende middag.

Ongeïnspireerd
Want na amper tien minuten spelen moest ook diens vervanger Jan-Willem Schoenmaker het veld verlaten. Ook hij raakte geblesseerd en wel zodanig dat hij vanaf het sportpark in Drieborg afreisde naar een ziekenhuis. De slechte start leek zijn weerslag te hebben op de andere spelers, want inzet en spelniveau waren daarna volledig beneden niveau, aldus trainer Schoenmaker.

“Drieborg speelde zelf niet geweldig, maar als je zelf volledig ongeïnspireerd speelt en niet werkt, dan sta je altijd met lege handen.” Toch gaat de oefenmeester ervan uit dat er betere tijden volgen voor zijn ploeg, die nu hekkensluiter is in de vijfde klasse F: “Ik houd hoop!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website