Overzicht van de gespeelde wedstrijden in de zondag 3e klasse O.

Foto Stoffer Bakker, Muntendam schoot met scherp tegen Stadskanaal.

Muntendam – Stadskanaal: 6-1

Stadskanaal won vorige week nog met 7-1 van MOVV, maar kreeg nu zowat dezelfde cijfers om de oren tegen Muntendam. Dat scoorde een treffer minder, maar alsnog gingen de Knoalsters er hard af met 6-1. De thuisploeg bleek zeer effectief en zat voor rust al op rozen met een 4-0 voorsprong. Een sprankje hoop leek er na rust te zijn voor Stadskanaak, dat snel scoorde via Peter van Nieff, maar dat bleek al snel vervlogen. Amper een minuut later scoorde Muntendam vanaf de stip al de 5-1. Tot overmaat van ramp kreeg doelpuntenmaker Van Nieff in een paar minuten tijd twee keer geel en rood. Met tien man moest Stadskanaal uiteindelijk nog een tegentreffer slikken en droop het met een 6-1 nederlaag af.

Foto’s Stoffer Bakker: Muntendam – Stadskanaal

Gieten – FC Ter Apel ’96: 2-2

Gieten heeft zijn eerste punt van de competitie weten te pakken. Dat deed het thuis tegen Kanaalstreekgenoot Ter Apel. Dat leek lang uitzicht te hebben op de overwinning nadat Jeroen Schoonbeek met twee goals zijn ploeg op een 1-2 voorsprong had gezet. In de slotminuten ging het toch nog mis voor Ter Apel, dat Gieten nog langszij zag komen.

ASVB – Musselkanaal: 1-3

Musselkanaal is voorlopig niet af te stoppen en boekte op bezoek bij ASVB zijn vijfde zege op rij. De gasten keken al wel snel tegen een achterstand aan na een goal van Willem van der Ziel, maar halverwege de eerste helft stond het ook alweer 1-2 via Rolf Kaijser en Aron Berends. Dion Schomaker bracht uiteindelijk de beslissing diep in de tweede helft.

Ik doneer een biertje! Klik hier om een biertje te doneren!

Ik doneer een kistje bier! Klik hier om een kistje bier te doneren!