Overzicht van de gespeelde wedstrijden in de zondag 4e klasse B.

Nieuw Buinen – Gasselternijveen: 1-0

Nieuw Buinen heeft Gasselternijveen het eerste puntenverlies toegedicht. In een niet al te hoogstaande derby bleek een treffer van Roy Veeninga beslissend. Een samenvatting van het duel is te zien in Onze Club van RTV Drenthe: Nieuw Buinen – Gasselternijveen

Engelbert – Heiligerlee: 2-3

Gasselternijveen raakte door het verlies de koppositie kwijt aan Heilgerlee. Dat is ook na vier duels nog ongeslagen en boekte een nipte 2-3 overwinning op Engelbert. Erwin Aukes had met twee doelpunten een groot aandeel in de winst. Ook Niels Eden was trefzeker.

Drieborg – BNC: 2-4

Ook BNC boekte een uitzege en won met 2-4 op bezoek bij Drieborg. Onder lastige omstandigheden maakte BNC het verschil in de tweede helft. Bij de pauze waren beide ploegen namelijk nog in evenwicht. Voor rust scoorde Joran Sikkens en Justin Jacobs voor de bezoekers. Na de pauze beslisten Leon Boer en Ronald Mos het duel.

Groen Geel – Buinen: 2-0

Buinen liep opnieuw tegen een nederlaag aan en ging onderuit op bezoek bij Groen Geel. In Groningen stond bij het rust nog 0-0, maar kort na rust sloeg Groen Geel twee keer toe. Met drie punten uit vier duels bivakkeert Buinen voorlopig in de onderste regionen.

Actief – Gieterveen: 8-1

Gieterveen kende een zondag om gauw te vergeten. Op het kunstgrasveld van Actief werd het van het kastje naar de muur gestuurd en kreeg het uiteindelijk een fikse oorwassing met een 8-1 nederlaag. Met vier punten uit vier duels staat Gieterveen voorlopig op een tiende plek.

Ben jij ook een liefhebber van de derde helft en blijf jij ook graag op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio en waardeer je onze artikelen? Steun ons dan met een biertje a 2,50 euro, een kistje bier a 25 euro of een fustje bier a 50 euro! Alvast bedankt voor je steun!

Ik doneer een biertje! Klik hier om een biertje te doneren!

Ik doneer een kistje bier! Klik hier om een kistje bier te doneren!

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Blik op 2L: ASVB over de knie bij GVAV-Rapiditas

GVAV-Rapiditas is de competitie uitstekend begonnen. Op bezoek in Blijham werd ASVB met 0-3 ...

Alteveer pakt punt in Engelbert

Alteveer heeft een punt over gehouden na de uitwedstrijd in en tegen Engelbert. Beide ...

SJS degradeert met half dozijn tegentreffers

Enkel op papier was er voor SJS nog de mogelijkheid directe degradatie te ontlopen. ...