Sellingen heeft de uitwedstrijd tegen Twedo verloren en staat nog op nul punten.

Sellingen heeft ook zijn tweede wedstrijd in de zondag 3e klasse C verloren en is voorlopig de hekkensluiter. Op bezoek in Veenoord bleek thuisploeg Twedo na een 2-1 ruststand uiteindelijk met 4-1 te sterk.

Twedo nam al vroeg in de wedstrijd een 1-0 voorsprong via Jurben Visser. Diezelfde Visser was enkele minuten na de openingstreffer direct weer trefzeker en zette Twedo op een 2-0 voorsprong. De Sellingers kwamen voor rust wel tot de aansluitingstreffer via Bjorn de Roo.  Op gelijke hoogte komen lukte de bezoekers niet, want het was Sander Boer die de beslissende 3-1 binnen werkte in de tweede helft. Tot overmaat van ramp moest Mark Haverkamp daarna met rood het veld verlaten en stond Sellingen met tien man. In de slotminuut viel ook nog de 4-1 via Dimitri Lazaridis en dus staat Sellingen na twee wedstrijden nog op nul punten.