Overzicht zondag 5e klasse C: Winst voor Bareveld, ruime nederlagen voor Pekelder Boys en Alteveer

Overzicht van de gespeelde wedstrijden in de zondag 5e klasse C.

Farmsum – Bareveld: 2-4

Bareveld heeft de tweede overwinning op rij weten te boeken. Op bezoek bij Farmsum zegevierde het met 2-4. Herman Ludolphie en Eddie Schoenmaker scoorden voor rust voor de gasten, terwijl de thuisploeg dat eenmaal deed. Na rust waren de doelpunten op de dezelfde manier verdeeld. Schoenmaker en Marc van Maanen waren na de pauze trefzeker voor Bareveld.

Pekelder Boys – Yde de Punt: 0-5

Pekelder Boys leed in eigen huis een stevige nederlaag tegen Yde de Punt. De gasten stonden bij rust al met 0-2 voor en liepen in de tweede helft nog uit naar een ruime 0-5 overwinning.

Bellingwolde – Alteveer: 5-0

Diezelfde cijfers stonden op het scorebord bij de wedstrijd tussen Bellingwolde en Alteveer. De titelkandidaat was duidelijk een maatje te groot voor de bezoekers. Mike Wind en Martin Ras namen ieder twee doelpunten voor hun rekening, Moos Bakker maakte het vijftal compleet.

FVV – Wedde: 2-0

Ook voor Wedde was er een nederlaag. Het ging op bezoek bij FVV uit Foxhol met 2-0 onderuit. De thuisploeg scoorde op slag van de rust de openingstreffer en besliste het duel een kwartier voor tijd.

PJC – Woltersum: 2-4

Ook PJC moest een nederlaag slikken. Het verloor met 2-4 van Woltersum. PJC begon nog wel goed aan de wedstrijd, maar gaf een 2-0 voorsprong uit handen. Joey Piening en Tom van der Schuur scoorden voor de thuisclub.

Ben jij ook een liefhebber van de derde helft en blijf jij ook graag op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio en waardeer je onze artikelen? Steun ons dan met een biertje a 2,50 euro, een kistje bier a 25 euro of een fustje bier a 50 euro! Alvast bedankt voor je steun!

Ik doneer een biertje! Klik hier om een biertje te doneren!

Ik doneer een kistje bier! Klik hier om een kistje bier te doneren!