Overzicht van de gespeelde wedstrijden in de zondag 5e klasse D.

Foto SPW, SPW won in een doelpuntrijk duel de streekderby van De Treffer ’16.

JVV – GKC: 3-5

Spelen tegen JVV blijkt deze competitie tot nu toe een garantie voor doelpunten. Zo ook afgelopen zondag weer, waar GKC op bezoek bij JVV met 3-5 wist te winnen. GKC kwam met 0-2 voor door Danny Kolp en Joeri Westerhof, waarna Dennis de Roo de marge terugbracht. Thijmen Niemeijer maakt er 1-3 van, waarna Robin van de Dries het gaatje weer verkleinde. Wederom liep GKC uit naar een verschil van twee via Westerhof, maar kwam JVV toch nog weer terug tot 3-4 via Arvid Oost. Bart Weishaupt besliste uiteindelijk het treffen met de 3-5.

SPW – De Treffer ’16: 5-3

SPW leek een gemakkelijke middag te beleven, maar gaf een 4-0 voorsprong nog helemaal uit handen. Via Dennis Stiekema, Lars Timmer (2x) en Rodan Farrell leek SPW de buit al binnen te hebben, maar dat bleek nog niet zo te zijn. Mika van der Veen en Melvin Wiering (2x) maakten het plotsklaps nog spannend, maar een gelijkmaker kreeg De Treffer niet meer op het scorebord. Stefan Bolk besliste uiteindelijk het duel via een counter.

Buinerveen – DVC ’59: 0-2

Buinerveen ging in eigen huis met 0-2 onderuit tegen DVC ’59. De gasten kwamen al snel op voorsprong en wiste deze rond een uur spelen uit te breiden. In de slotminuten liepen beide teams nog tegen een rode kaart aan.

SC Roswinkel – VIOS: 0-4

Ook Roswinkel liep tegen een nederlaag aan. Het ging in eigen huis met 0-4 onderuit tegen VIOS. Dat verdeelde de doelpunten over beide helften.

Ben jij ook een liefhebber van de derde helft en blijf jij ook graag op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio en waardeer je onze artikelen? Steun ons dan met een biertje a 2,50 euro, een kistje bier a 25 euro of een fustje bier a 50 euro! Alvast bedankt voor je steun!

Ik doneer een biertje! Klik hier om een biertje te doneren! 

Ik doneer een kistje bier! Klik hier om een kistje bier te doneren!

Ik doneer een fustje bier! Klik hier om een fustje bier te doneren!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SC Stadskanaal kent valse start in nacompetitie

SC Stadskanaal moest voor haar eerste nacompetitie-wedstrijd aantreden in eigen huis tegen studentenvereniging GSAVV ...

Gasselternijveen maatje te klein voor Roswinkel

Gasselternijveen heeft geen punten behaald in het duel met nummer drie, SC Roswinkel. De ...