Hekkensluiter SVBS ’77 geen partij voor Mussel

MusselHet was de moeite van het reizen waard voor Mussel: een reisdag van tweehonderd kilometer was er voor nodig om drie punten aan het seizoenstotaal toe te voegen. Door de 1-4 overwinning staan de mannen van Jan Moes op een hele nette zevende plaats. De afstand naar de onderkant van de ranglijst wordt steeds groter, en het vervolgen van de huidige goede serie kan zomaar een plaats bij de eerste vijf ploegen betekenen. Volgende week wacht De Griffioen, een ploeg die onder Mussel staat: dit biedt dus kansen.

De eerste onderlinge ontmoeting van het seizoen (7-0 winst) zorgde ervoor dat de Musselkers met een gerust gevoel in de bus stapten. Het basisteam van toen is echter op een flink aantal plaasten gewijzigd, en dus moest men nu eerst maar bewijzen dat winst een normaal resultaat was. Na twee minuten werd in ieder geval een eerste flinke stap gezet. Het was Mark Mulder die Gydo Buurman in staat stelde om de score te openen. SVBS ’77, gehuisvest in Belt-Schutsloot, haalde tot afgelopen zaterdag slechts vier punten en dus leek de wedstrijd zo goed als gespeeld. Bij het aanbreken van de pauze was dit een feit, en hoewel er een 0-3 stand op het bord stond, was niet iedereen bij Mussel tevreden.

Want er werden nogal wat kansen gemist. Uiteindelijk was er een strafschop van Wim Wubs voor nodig om de voorsprong te verdubbelen. Oog in oog met de keeper van de thuisclub deed Arjan Raveling wat een aantal van zijn ploeggenoten nalieten: scoren. Na de thee vond de equipe van trainer Moes nog één keer doel. Opnieuw was het Gydo Buurman die trefzeker was. Het betekende de tiende treffer van het seizoen voor de topscorer van Mussel. Om aan te tonen dat Buurman in vorm is: de laatste vijf wedstrijden maakte hij vijf goals.

Bron: www.voetbalnoord.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sellingen onderuit bij Twedo

Sellingen heeft de uitwedstrijd tegen Twedo verloren en staat nog op nul punten.

Alteveer en Schoonebeek vermaken wel, maar scoren niet

In 4D heeft Alteveer nog steeds de punten hard nodig om aan het eind ...

GKC in doelpuntrijk duel langs Roswinkel

Het was zondagmiddag erop of eronder voor GKC. Bij verlies zou men de subtop ...