Gieterveen kan de weg omhoog niet vinden

GieterveenDe prestaties van Gieterveen in het huidige seizoen blijven achter bij de verwachting. Onlangs liet Stefan van der Veen zich hier al over uit, maar de wedstrijd van afgelopen zondag onderstreepte één en ander voor de groenhemden. Er werd weliswaar gespeeld tegen SVZ, dat in de top vier van de ranglijst staat, maar speelde zelf matig en verloor verdiend. Door blessures maakte veteraan Roel Drent deel uit van de selectie: hij stond in de basis.

Vanaf het begin af aan was SVZ heer en meester. De organisatie bij Gieterveen stond niet goed, en hoewel SVZ met een man extra leek te spelen creëerde het geen grote kansen. Keeper André van Dijken werd een aantal keer van afstand getest, maar dit leverde geen problemen op voor de man die terugkeerde na een operatie aan zijn voet. Voor Gieterveen was Wilte Nijhuis het dichtst bij een treffer: hij stuitte op de uitkomende keeper. Halverwege de eerste helft wisten de Zeijenaren hun overwicht toch in een goal om te zetten. Een voorzet vanaf de achterlijn stelde Max de Vries in staat de 1-0 te maken.

Na de thee kwam Gieterveen beter voor de dag en kreeg het via Stefan van der Veen een mooie kans. Op aangeven van Jorg Post kopte hij helaas tegen één van de verdedigers van SVZ aan. Maar SVZ bleef ook nu het beste van het spel hebben en zorgde ervoor dat de gasten zich moesten beperken tot enkele snelle uitvallen in de tegenaanval. Na ruim een uur spelen werd de wedstrijd door Kenneth Vianen in het slot gegooid: balverlies van Rideon de Vries werd zakelijk afgestraft. Vanaf dat moment probeerde Gieterveen het door wat opportunistischer te gaan spelen en dit leverde prompt een aantal kansen op. Tot goals leidden de kansen niet en zo moesten de mannen van Frederik Sihasale alweer de derde opeenvolgende nederlaag incasseren.

De volgende tegenstanders zijn nummer vijf Amboina en koploper TLC: een stevige uitdaging om in deze wedstrijden de opgaande lijn weer in te zetten!

Bron: v.v. Gieterveen

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Valthermond verliest wedstrijd en doelman

Vier afwezige spelers en een wedstrijd waar voor Valthermond niets op het spel stond, ...

Ian de Vrieze schiet Sellingen langs Weerdinge

Sellingen heeft een erg knappe zege geboekt op het sterk presterende Weerdinge. De gasten ...

Sellingen krijgt niet waar het recht op heeft

Sellingen heeft dure punten laten liggen in de uitwedstrijd tegen Schoonebeek. Het geluk was ...