Gieterveen kan de weg omhoog niet vinden

GieterveenDe prestaties van Gieterveen in het huidige seizoen blijven achter bij de verwachting. Onlangs liet Stefan van der Veen zich hier al over uit, maar de wedstrijd van afgelopen zondag onderstreepte één en ander voor de groenhemden. Er werd weliswaar gespeeld tegen SVZ, dat in de top vier van de ranglijst staat, maar speelde zelf matig en verloor verdiend. Door blessures maakte veteraan Roel Drent deel uit van de selectie: hij stond in de basis.

Vanaf het begin af aan was SVZ heer en meester. De organisatie bij Gieterveen stond niet goed, en hoewel SVZ met een man extra leek te spelen creëerde het geen grote kansen. Keeper André van Dijken werd een aantal keer van afstand getest, maar dit leverde geen problemen op voor de man die terugkeerde na een operatie aan zijn voet. Voor Gieterveen was Wilte Nijhuis het dichtst bij een treffer: hij stuitte op de uitkomende keeper. Halverwege de eerste helft wisten de Zeijenaren hun overwicht toch in een goal om te zetten. Een voorzet vanaf de achterlijn stelde Max de Vries in staat de 1-0 te maken.

Na de thee kwam Gieterveen beter voor de dag en kreeg het via Stefan van der Veen een mooie kans. Op aangeven van Jorg Post kopte hij helaas tegen één van de verdedigers van SVZ aan. Maar SVZ bleef ook nu het beste van het spel hebben en zorgde ervoor dat de gasten zich moesten beperken tot enkele snelle uitvallen in de tegenaanval. Na ruim een uur spelen werd de wedstrijd door Kenneth Vianen in het slot gegooid: balverlies van Rideon de Vries werd zakelijk afgestraft. Vanaf dat moment probeerde Gieterveen het door wat opportunistischer te gaan spelen en dit leverde prompt een aantal kansen op. Tot goals leidden de kansen niet en zo moesten de mannen van Frederik Sihasale alweer de derde opeenvolgende nederlaag incasseren.

De volgende tegenstanders zijn nummer vijf Amboina en koploper TLC: een stevige uitdaging om in deze wedstrijden de opgaande lijn weer in te zetten!

Bron: v.v. Gieterveen

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terug in de tijd: Nieuw Buinen zet WVV aan de kant

Nieuw Buinen kende een gemakkelijke middag tegen NWVV en boekte een ruime overwinning.

Valthermond loopt tegen zeperd aan

Valthermond staat weer met beide benen op de grond. De blauw-witten begonnen de competitie ...

FC Ter Apel ’96 en EMMS spelen gelijk in boeiende topper

FC Ter Apel '96 kwam nog knap terug van een 0-2 achterstand tegen EMMS ...