Buinen verliest geflatteerd van koploper TLC

BuinenDe hekkensluiter in 5E, vv Buinen, kreeg afgelopen weekend bezoek van de lijstaanvoerder TLC. David tegen Goliath zou je het kunnen noemen, maar deze vergelijking ging toch iets te ver. Buinen durfde de Tolbert Leek Combinatie vast te zetten, maar kwam niet tot grote kansen. TLC daarentegen had het geluk van de koploper, zelfs een duidelijke buitenspelgoal werd goedgekeurd, en ging met een 0-3 overwinning in de tas terug naar de thuisbasis in Leek.

Met het punt van vorige week tegen nummer drie Wittveense Boys ’87 in het achterhoofd begon Buinen vol vertrouwen aan de wedstrijd. Voor TLC was dit de eerste wedstrijd sinds 15 december, dus zal het voor de gasten wennen zijn geweest. Met een flinke portie strijdlust van het hechte collectief zette Buinen de tegenstander al vroeg onder druk en de gasten wisten zich hiermee geen raad. Robert Everts kreeg een goede kans namens de thuisploeg, maar hij faalde in de afronding. De voorwaartsen van TLC had het vizier wel op scherp, want een rebound na een redding van de keeper werd beheerst ingeschoten: 0-1.

De pauze werd door de ploeg van Roelof Arends gebruikt om bij te tanken, want de eerste helft had behoorlijk wat gevraagd van de spelers. TLC bleek over een betere conditie te beschikken, zij waren het begin van de tweede helft namelijk de betere. Dit resulteerde ook in de goedgekeurde 0-2, waar volgens de thuisploeg overduidelijk buitenspel aan vooraf ging. Hierna probeerde Buinen met man en macht de aansluitingstreffer te maken, maar verder dan het raken van het houtwerk kwam men niet. Hierna was het verzet gebroken en doordat de krachten steeds meer wegvloeiden wist TLC zelfs nog de 0-3 te maken.

Een geflatteerde nederlaag dus voor Buinen, waardoor het nog steeds 12e en laatste staat met 4 punten. Komend weekend wacht een uitwedstrijd tegen nummer 10 SGO in Grolloo, dat tot op heden drie punten meer heeft vergaard. Bij winst van Buinen doen zij de laatste plaats op doelsaldo over aan de tegenstander.

Bron: www.vvbuinen.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terug in de tijd: Ter Apel de kansen, Musselkanaal de punten

Musselkanaal was effectiever dan Ter Apel en won daardoor de Kanaalstreekderby.

ZNC wint ook van Haren

ZNC won ook het tweede groepsduel in de beker en kan zich nog plaatsen ...