Gasselternijveen houdt koploper KSC op gelijkspel

GasselternijveenGasselternijveen heeft zondag op eigen veld een gelijkspel uit het vuur gesleept tegen koploper KSC uit Schoonoord. De ploeg van Ludie Hulshof, die lijkt af te stevenen op degradatie naar de vijfde klasse, toonde daarmee aan de handdoek nog niet geworpen te hebben, maar staat nog wel steeds voorlaatst op de ranglijst. Dit punt tegen de aanstaande kampioen zal voelen als een overwinning en geeft de ploeg hopelijk vertrouwen voor de resterende 9 wedstrijden.

Op het slechte hoofdveld op sportpark de Hunze was goed voetbal niet mogelijk, dus gooiden beide ploegen het over een andere boeg door veel strijd en inzet te leveren. Voor rust leidde dit niet tot veel kansen: Arjan Hadders stuitte namens de thuisploeg op keeper Haandrikman en ook keeper Kroezenga van Gasselternijveen moest handelend optreden na een schot van Jon Borsboom.

In de tweede helft was het KSC dat het meest aandrong en Gasselternijveen dat met man en macht probeerde de nul te houden. De drie mogelijkheden die de Schoonoorders kregen gingen de mist in en Gasselternijveen probeerde het in de counter via een afstandsschot van youngster Wessel Koomans en een kopbal van Frank Pals. Naarmate het einde van de wedstrijd naderde werd het almaar spannender en in blessuretijd kwam “Nieveen” goed weg nadat Frank Dussel twee goede kansen miste.

Uiteindelijk wisten de roodhemden de 0-0 over de streep te trekken en werd dit gevierd als een driepunter. Helaas wisten de concurrenten SVBC en Valther Boys ook hun punten te pakken, waardoor men nog steeds op een degradatieplaats staat en alle zeilen moet bijzetten om een enkeltje vijfde klasse te voorkomen.

Bron: www.tweenul.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde wint moeizaam van hekkensluiter Amboina

Westerwolde had thuis de nodige moeite met Amboina, maar boekte uiteindelijk een nipte overwinning.

Pekelder Boys wint thuis van Valther Boys

Pekelder Boys scoorde in de tweede helft binnen tien minuten drie keer en legde ...