Voorbeschouwing 8 & 9 maart

matchdayIndien de vooruitzichten voor het weer dit weekend uitkomen, dan zal het met temperaturen rond de 15 graden erg aangenaam worden voor spelers en toeschouwers. Er staan dit weekend maar liefst 22 wedstrijden op het programma in de Kanaalstreek, waaronder vier derby’s. Door de  uitslag van deze derby’s goed te voorspellen via de toto op onze Facebook-pagina kunt alleen vandaag nog kans maken op twee kaarten voor FC Groningen – Vitesse, dus wees er snel bij!

Aanstaande zaterdag ontvangt Borger Kanaalstreek-genoot Onstwedder Boys. De ploeg van Albert Kamps doet mee om het kampioenschap, maar heeft in de laatste drie wedstrijden slechts vijf punten behaald en heeft dus een overwinning nodig om aan te haken bij de koplopers. Onstwedder Boys daarentegen draait momenteel prima en met drie overwinningen op rij staan zij momenteel vijfde met één punt achterstand op Borger. Ook trainer Fokke de Jonge zal dus met een schuin oog kijken naar koploper Veenhuizen. NWVV treft in 5D nummer acht Erica ’86. De Nieuw- Weerdingers blijven met een overwinning meedoen in de top vier, die aangevoerd wordt door Hoogeveen.

Op zondag treft Musselkanaal buurman Ter Apel ’96. Deze wedstrijd is vooral voor de carnaval vierende Ter Apelers van belang, in de strijd tegen degradatie. Stadskanaal en CEC zijn ook in deze strijd verwikkeld en deze beide ploegen treffen elkaar in Emmer Compascuum. De uitslagen van deze duels zullen dus van invloed zijn op de stand onderaan de ranglijst in 3D.

In de vierde klasse speelt Gasselternijveen een uitwedstrijd tegen concurrent Veelerveen. Bij verlies loopt de voorsprong van Veelerveen op naar acht punten op de rood-witten, maar  Frank Pals heeft nog voldoende vertrouwen in een goede afloop. Lees het interview met de spits HIER. In 5F worden de overige twee derby’s van dit weekend gespeeld: Buinen en Buinerveen gaan proberen om bij de rode lantaarn- plaats weg te blijven en EEC zal van GKC moeten winnen om bij koploper TLC in de buurt te blijven. Wellicht kan Gieterveen de ploeg uit Ees een dienst bewijzen door TLC punten af te snoepen.

Wedstrijden zaterdag 8 maart: 

3C SJS Eems Boys
4D Borger Onstwedder Boys
  Mussel Be Quick 1887
5D NKVV SETA
  Ter Apel ‘96 VVAK
  Erica ‘86 NWVV
5F Westerwolde Damacota

 Wedstrijden zondag 9 maart:

1F Nieuw Buinen Heerenveen
2L Titan Gronitas
  TEVV Groninger Boys
3D Musselkanaal Ter Apel ‘96
  Bargeres Valthermond
  CEC Stadskanaal
4D Gieten Alteveer
  Veelerveen Gasselternijveen
5E Buinen Buinerveen
  GKC EEC
  TLC Gieterveen
  HOC Tynaarlo
5F SPW SC Scheemda
  Sellingen Wedde
  DWZ Westerwolde

Bron: www.knvb.nl

adverteren

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

KNVB legt Borger boete op voor vuurwerk afsteken

De supporters van Borger hadden een mooie sfeeractie geregeld voorafgaand aan het duel met ...

Oproep: Oefenwedstrijden gezocht!

Annen is op zoek naar tegenstanders voor oefenwedstrijden.

Wissel!

Column over de wissel, geschreven door Erwin Beukema