Mark Haverkamp matchwinner bij Sellingen

SellingenNa de totale off-day van vorige week tegen Westerwolde, kon Sellingen zich zondag revancheren tegen Wedde. Tegen de middenmoter liet de ploeg van Arend Scholtens zien over de juiste mentaliteit te beschikken en won verrassend met 2-1.

De thuisploeg begon, in tegenstelling tot vorige week, vandaag sterk aan de wedstrijd en kreeg in de eerste minuut al een grote kans, helaas werd hier te gehaast mee omgesprongen. Sellingen liet de gasten het spel maken en probeerde zelf in de counter iets terug te doen. Uit één van deze counters ontstond dan ook de 1-0, nadat Jasper Abeln een voorzet van Ben Bos afmaakte.

In het tweede bedrijf wist Wedde al snel de gelijkmaker te produceren en vanaf dat moment waren zij de betere ploeg. Zij kregen ook de kans op de voorsprong, maar door goed keeperswerk van doelman Gerwin Bontjer werd dit voorkomen. Sellingen kreeg richting het einde van de wedstrijd nog een aantal goede kansen, maar wist hieruit nog niet te scoren. Uiteindelijk werd Mark Haverkamp de matchwinner door in de laatste minuut de 2-1 te maken.

Met deze overwinning is de slechte wedstrijd van vorige weer vergeten en staat Sellingen nu 11e in 5F. Komend weekend gaat men op bezoek bij SC Scheemda.
Bron: www.tweenul.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

EEC onder de voet gelopen door WKE

Na drie wedstrijden op rij niet verloren te hebben, werd EEC gistermiddag overlopen door ...

Schotloos Borger sprokkelt een punt

Borger is voor de derde wedstrijd op rij ongeslagen gebleven dankzij een 0-0 gelijkspel ...

Gieterveen boekt belangrijke zege op Alteveer

Gisteren begonnen Gieterveen en Alteveer aan de voor hun Engelse weken. In de maand ...