Voorbeschouwing 29 & 30 maart

matchdayEr staan het komende weekend niet veel wedstrijden op het programma, maar dit weekend gaat kwaliteit misschien wel boven kwantiteit want er zitten zeker een aantal pareltjes tussen. Zo gaat Borger de strijd aan met Elim. De opdracht voor de thuisploeg is simpel, want Borger wil uiteraard mee blijven doen in de strijd om het kampioenschap. En wanneer dit uiteindelijk geen succes brengt, is een periodetitel een mooie tweede kans om promotie te bewerkstelligen. En laat Borger bij winst nu winnaar van de tweede periode worden! Kortom, winnen is de opdracht.

In Nieuw Weerdinge staat de Kanaalstreek-derby tussen nummer tien Titan en nummer acht TEVV op het programma. Deze wedstrijd in de tweede klasse L is voor beide partijen van belang, want de strijd om degradatie te ontlopen neemt per week in hevigheid toe. De eerste onderlinge wedstrijd werd door Titan met 3-4 gewonnen: uiteraard zullen de geel-blauwen wraak willen nemen voor deze nederlaag.

Het derde fraaie affiche is de wedstrijd tussen Bareveld en SPW in de vijfde klasse F. De Knoalsters zijn de naaste belager van koploper Meeden, maar lieten vorige week wel twee punten liggen in de Kanaalstreek-derby tegen Westerwolde. Bareveld is ook een tegenstander waar de ploeg van trainer Meijerman rekening mee moet houden, want met 35 punten staan ze op de vierde plaats. De eerste ontmoeting eindigde in een remise: 3-3 met onder meer twee goals van Henry Meijerman.

Wedstrijden zaterdag 29 maart:

3C SJS vrij
4D Borger Elim
  Smilde ‘94 Onstwedder Boys
  Mussel vrij
5D Tiendeveen Ter Apel ‘96
  NWVV vrij
  SETA vrij
5F Westerwolde vrij

Wedstrijden zondag 30 maart:

1F Nieuw Buinen vrij
2L Titan TEVV
3D Musselkanaal vrij
  Stadskanaal vrij
  Ter Apel ‘96 vrij
  Valthermond vrij
4D Alteveer vrij
  Gasselternijveen vrij
5E Buinen vrij
  Buinerveen vrij
  EEC vrij
  HOC vrij
  Gieterveen vrij
  GKC vrij
5F Bareveld SPW
  Drieborg Westerwolde
  Sellingen vrij
  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Meer zondagvoetbal komend seizoen bij FC Kanaalstreek: Zondag 2e klasse L

Komend seizoen breidt FC Kanaalstreek ook het zondagvoetbal uit, in 2L volgt er een ...

Uitwijken naar kunstgras verplicht voor standaardteams

Vanaf 9 oktober is het verplicht om uit te wijken naar kunstgras voor standaardteams.

Keepersdag bij v.v. Gieten

Jonge voetballers die keeper willen worden, of jonge keepers die nog beter willen worden ...