SJSNet op tijd heeft SJS het derdeklasserschap veilig gesteld, want het programma van de slotfase van competitie is niet mis. Vorige week kwamen de blauwhemden net tekort om koploper Appingedam pootje te lichten en afgelopen zaterdag ging men op bezoek bij de nummer twee, Gorecht. Ook nu had er minimaal een punt ingezeten voor de ploeg van Harris Huizingh, maar een rode kaart voor Nani Antonio gooide roet in het eten. In de twee resterende wedstrijden tegen nummer vijf Lycurgus en nummer drie De Heracliden mogen de Knoalsters proberen het slot van het seizoen een mooier aanzicht te geven.

Net als in de wedstrijd tegen ‘Daam’ begon SJS fel en probeerde men Gorecht in de beginfase te verrassen. Het offensief leverde kansen op voor onder meer Johan van Klinken en Roy Breedveld, maar goals werden er niet gemaakt. Ook dacht SJS recht te hebben op een strafschop na vermeend hands, maar arbiter Droge zag er niets in. In de loop van het eerste bedrijf kwamen de Harenaars ook meer in het spel, wat hen twee kansen, maar geen treffers opleverde. 

In de eerste fase van de tweede helft mocht SJS van geluk spreken dat de aanvallers van de thuisploeg niet scherp waren, want de heren hadden het lichte overwicht van hun ploeg kunnen belonen met minimaal één goal. Het breekpunt in de wedstrijd lag in de zestigste minuut toen Nani Antonio tot onsteltenis van alles en iedereen wat SJS een warm hart toedraagt na een tamelijk onschuldig duel zijn tweede gele kaart van de middag getoond kreeg. Hiermee was het tot dan toe dappere verzet van de Knoalsters gebroken en kon Gorecht twee keer scoren: Pandu Scholte Albers en Remmert van Spempvoort waren de gelukkigen.

Bron: www.vvsjs.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voetballend GKC wint van strijdend Buinerveen

GKC heeft in de voorlaatste competitiewedstrijd Buinerveen met ruime cijfers opzij gezet. Na negentig ...

Veelerveen verpulvert Wedde bij rentree in 4e klasse

Veelerveen haalde op de eerste speeldag van de competitie fors uit tegen Wedde en ...