Voorbeschouwing 8 juni

nacompetitieNog één wedstrijd wordt er dit seizoen gespeeld door een Kanaalstreek-club. En het is dat we er een traditie van hebben gemaakt om een voorbeschouwing te schrijven voorafgaand aan ieder weekend, want de resterende wedstrijd is er één om nu al te vergeten. Want de missie van Titan tegen Helpman is er één waarvan de uitkomst met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid degradatie voor de rood-witten zal zijn. De eerste wedstrijd, afgelopen weekend, eindigde in een 0-5 overwinning voor de mannen van Harrie Zwiers, die zich gesteund zagen door een numerieke meerderheid na twee rode kaarten. Het is te hopen dat Titan de kracht kan opbrengen om het seizoen met een overwinning af te sluiten. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Promotie en degradatie: hoe zit het?

De KNVB heeft onlangs de regelingen met betrekking tot promotie en degradatie vastgesteld. Kampioenen ...

Nieuw Buinen haalt Geert Oosterloo

In de zoektocht naar een nieuwe trainer is Nieuw Buinen uitgekomen bij Geert Oosterloo. ...

Komend seizoen vijf wissels toegestaan in het amateurvoetbal

Komend seizoen zijn er vijf wissels toegestaan in het amateurvoetbal.