Voorbeschouwing 8 juni

nacompetitieNog één wedstrijd wordt er dit seizoen gespeeld door een Kanaalstreek-club. En het is dat we er een traditie van hebben gemaakt om een voorbeschouwing te schrijven voorafgaand aan ieder weekend, want de resterende wedstrijd is er één om nu al te vergeten. Want de missie van Titan tegen Helpman is er één waarvan de uitkomst met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid degradatie voor de rood-witten zal zijn. De eerste wedstrijd, afgelopen weekend, eindigde in een 0-5 overwinning voor de mannen van Harrie Zwiers, die zich gesteund zagen door een numerieke meerderheid na twee rode kaarten. Het is te hopen dat Titan de kracht kan opbrengen om het seizoen met een overwinning af te sluiten. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Transfertalk: Drietal verlaat Gasselternijveen

Gasselternijveen ziet een drietal spelers vertrekken naar stad Groningen.

TEVV wil op zaterdag voetballen

Het bestuur van zondag-eersteklasser TEVV is onlangs verzocht of zij een nieuw te vormen ...

Tussenstand EK Pool na Hongarije – Portugal: 0-3

Tussenstand van de FC Kanaalstreek EK Pool na Hongarije - Portugal