SJS versterkt zich met jong talent en ervaren middenvelders

SJSZowel in de technische staf als in de selectie voor het seizoen 2014/2015 zal er het een en ander wijzigen bij SJS. Het was al bekend dat Harris Huizingh naar Valthermond vertrekt en dat Loewi Piebes is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Daarnaast zal Johan Schuur gaan fungeren als assistent-trainer en is Albert Hofman aangesteld als trainer van het tweede elftal. Maar ook de selectie zal er anders uit komen te zien.

Zo keert Anne Sybesma terug op het oude nest. Na uitstapjes naar Gronitas en Nieuw – Buinen gaat Sybesma weer spelen bij de club die hij daarvoor diende. De 31-jarige Sybesma kan zowel op het middenveld als in de voorhoede uit de voeten. Samen met Sybesma komt ook Frank Venema over van Nieuw Buinen. Venema (29) zal de defensie van de blauwhemden komen versterken.

Na lang blessureleed en een poosje in Nijkerk te hebben gewoond is ook Rob Groenewold vanaf volgend seizoen weer terug bij SJS. De 25 – jarige middenvelder speelde eerder al vijf seizoenen voor SJS.

Vervolgens heeft ook Nico Klunder te kennen gegeven bij SJS te komen spelen. Na jaren bij ASVB te hebben gespeeld, speelde Klunder de laatste twee seizoenen in Groningen. Eerst bij GRC Groningen en het afgelopen seizoen bij Gronitas. Klunder is 32 jaar en een aanvallende middenvelder.

Ten slotte komen er twee talentvolle voetballers bij SJS spelen. Vanuit de A1 van Gasselternijveen komt Rutger Drent. Deze 18 – jarige doelman speelde onlangs een aantal wedstrijden in het eerste elftal en deed dit met verve. Daarnaast speelt Tijmen Lieven (20) volgend seizoen voor SJS. De buitenspeler komt over van zondag derdeklasser Bellingwolde.

Hier tegenover staat het vertrek van de volgende spelers: Bart Caspers (Nieuw – Buinen), Hanne Alberts (stopt), Nani Antonio (stopt), Arnoud Hofstra (stopt), Remon Scholte (n.n.b.), Gerben Tammenga (Helpman zondag) en Marthyn van der Zande (stopt).

Heeft u ook een nieuwsbericht dat u wilt delen op fckanaalstreek.nl? Stuur dan een mail naar fckanaalstreek@gmail.com (plaatsing ter beoordeling door redactie)

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ronnie Meijer nieuwe voorzitter Pekelder Boys

Ronnie Meijer is de nieuwe voorzitter van zondag vierdeklasser Pekelder Boys.

Kerstzaalvoetbaltoernooi: poule A

Het einde van het jaar staat in Gieten traditiegetrouw in het teken van het ...