Indoor Soccer Winschoten zonder succes

zavoIn de voorronde voor vierde- en vijfdeklassers kwamen twee Kanaalstreek-clubs in actie: Westerwolde en Alteveer. Beide ploegen bereikten de finaledag voor vierde- en vijfdeklassers op zaterdag 27 december niet, en zijn hiermee uitgeschakeld voor de toernooizege. Met name Westerwolde stelde teleur, want er werd slechts één punt behaald. Alteveer deed het iets beter, met vier punten uit vier duels.

Nu wachten eerst twee Kerstdagen, voordat het zaalvoetbalspektakel op 27 december wordt hervat. Dat doen we met de voorronde van Protos Weering, halve finales in Gieten en de eerste ronde van het zaaltoernooi van Scheemda. 

Zie ook dit overzicht voor een compleet beeld: zaalvoetbal 2014/2015

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Vacature: Hoofdtrainer V.V. Gieterveen

Voetbalvereniging Gieterveen is voor het seizoen 2021/2022 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Indoor Soccer Winschoten: Westerwolde naar finaledag

Op de eerste finaledag van het Indoor Soccer Toernooi in Winschoten kwamen twee Kanaalstreek-clubs ...