Doelman Khajjouf scoort de 6-0 uit een strafschop…

Als een donderslag bij heldere hemel zal het niet komen: Titan is na het verliezen van de tweeluik tegen Helpman gedegradeerd naar de derde klasse. Na de 0-5 nederlaag van vorige week, bleek Helpman opnieuw te sterk. Op Stadion Esserberg wonnen de blauw-witten zelfs met 6 – 0. Waar de mannen van Jan Vos probeerden een vroege goal te scoren om zo het ‘Wonder van de Esserberg’ mogelijk te maken, was het opnieuw de thuisploeg die de lakens uitdeelde. Dit resulteerde erin dat er na 45 minuten al een 4-0 stand op het scorebord stond. Tim van der Molen was met drie goals de beul van Titan. Na de thee werd de score uitgebouwd tot 6-0, waarmee Titan met een stevige nederlaag afscheid moest nemen van de tweede klasse. Toch is er ruimte voor voorzichtig optimisme, want met de aanwinsten die recent gepresenteerd werden door de Nieuw-Weerdingers, zal de ploeg ongetwijfeld een rol van betekenis gaan vervullen in de derde klasse.

Via www.vvhelpman.nl kunnen wij u onderstaande samenvatting aanbieden:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=jRrwJwynYB0]

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SETA verslaat Haren en haalt finale nacompetitie

SETA plaatste zich voor de finale van de nacompetitie voor promotie naar de vierde ...

Beloften van Nieuw Buinen en HOC in balans

Richard Wiggers was met twee goals van grote waarde voor de beloften van HOC. ...