Jeugdteam Kanaalstreek naar Spanje

De selectie van 2013...
De selectie van het Jeugdteam Kanaalstreek in 2013…

Het is inmiddels een heuse traditie: ieder jaar, na afloop van het voetbalseizoen, stappen zestien jeugdige voetballers, die samen het Jeugdteam Kanaalstreek vormen, in een luxe touringcar om vervoerd te worden naar een zonnig oord om daar een internationaal toernooi af te werken. Uiteraard worden de voetballers ondersteund door een volwaardige technische staf. Dit jaar gaat de reis naar Spanje, waar in Malgrat de Mar de strijd om de Spain Trophy los zal barsten. Voor, tijdens en na het toernooi in Spanje zal FC Kanaalstreek u informeren over de verrichtingen van het keurkorps!

Het begeleidingsteam zal dit jaar bestaan de trainers Theo Gennissen en René Nijgh, elftalleider Erwin Paas, grensrechter Henk Scholte-Aalbes en fysiotherapeute Annemiek de Wit. Deze groep heeft een selectie van zestien spelers samengesteld, waarmee de afgelopen periode een aantal oefenwedstrijden is gespeeld. Eén van deze oefenwedstrijden eindigde gisteravond, na een 2-0 ruststand, in een 3 – 3 gelijkspel. Tegenstander was Stadskanaal A1. Eén van de spelers die in actie kwam was Maikel Platje van Valthermond: hij maakt voor het vierde (!) jaar deel uit van het Jeugdteam Kanaalstreek.

De selectie bestaat uit de volgende spelers:
Wessel Koomans (Gasselternijveen), Jarno Hoiting (Gieten), Leroy Schnieders (GVAV Rapiditas, voorheen SC Stadskanaal), Henri Kunst en Jordy Oost (Nieuw Buinen), Raymond Aardema (NWVV), Peter Orsel (Onstwedder Boys), Bart Caspers (SJS), Thijs Over, Edwin Schreuder en Daan Stam (Ter Apel ’96), Remon Poede (Titan), Maikel Platje, Demy te Velde en Erwin Wardenburg (Valthermond) en Arjen Heidekamp (Westerwolde).

Oefenwedstrijden
Wilt u het Jeugdteam voor vertrek nog in actie zien? Op donderdag 19 juni spelen ze tegen het eerste elftal van JVV en op donderdag 26 juni is een elftal van oud-spelers van het Jeugdteam de tegenstander. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ook GKC solidair met FC Kanaalstreek

Het aantal clubs dat solidair is met FC Kanaalstreek heeft inmiddels de dubbele cijfers ...

Programma Kerstzaalvoetbaltoernooi Gieten 22 december

Overzicht van de wedstrijden die vandaag gespeeld worden op het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten.