SV Mussel pakt drie punten op bezoek bij SC Angelslo

MusselDoor in de laatste twintig minuten twee keer te scoren heeft SV Mussel uit bij SC Angelslo de eerste overwinning van het seizoen geboekt. In een gelijkopgaande wedstrijd, die net zo goed door Angelslo gewonnen had kunnen, worden bleek Mussel beter met de kansen om te kunnen gaan en eindigde de wedstrijd zodoende in 0-2.

De beste kansen in de eerste helft waren voor de thuisspelende Emmenaren, maar zij wisten doelman Rene Folkers niet te verslaan. SV Mussel kreeg zelf ook een levensgrote kans op een doelpunt. Peter Boxem dacht alleen op de keeper af te kunnen gaan maar werd dusdanig vastgehouden dat hij niet verder kon. Een rode kaart zou het logische gevolg moeten zijn, maar scheidsrechter Wieringa oordeelde anders en hield de laatste verdediger van de thuisclub slechts geel voor. Schietkansen waren er ook voor Arjan Raveling, maar zijn schoten mistten allen de juiste snelheid of richting om de keeper te verontrustten.

Er was dus wel degelijk wat te halen voor de gasten, maar erg sterk kwamen zij niet uit de kleedkamer. Angelslo kreeg na rust tot twee keer toe een grote kans op een doelpunt, maar erg effectief bleken zij niet. Twintig minuten voor tijd lukte het Mussel dan eindelijk het net te laten bollen. Rolf Smidt kwam door over links en zag zijn voorzet pardoes in het doel belandden: 0-1. Twee minuten voor tijd was het Wim Wubs die de wedstrijd definitief besliste. Op de middellijn veroverde hij de bal en één op één met de keeper scoorde hij de 0-2. Mussel is hiermee van de hatelijke nul af en gaat volgende week op bezoek bij Willemsoord, die hun eerste twee wedstrijden wisten te winnen en daarmee op zes punten staan.

SC Angelslo – SV Mussel 0-2 (0-0)

Scoreverloop: 71. Rolf Smidt 0-1, 88. Wim Wubs 0-2

Opstelling SV Mussel: Rene Folkers; Erwin Wijnholds, Mark Mulder, Richard Wubs ©, Rick Osnabrugge (60. Robert Boels); Peter Boxem, Simon Hidding, Arjan Raveling, Jordi Siepe (46. Koen Hoogmoed), Rolf Smidt; Wim Wubs

Scheidsrechter:  Dhr. E. Wieringa (Klazienaveen)

Bron: SV Mussel