Buinen komt tekort tegen EEC

B-EDe eerste thuiswedstrijd van het seizoen liep voor v.v. Buinen uit op een bittere teleurstelling. De ploeg van oefenmeester Andries Bremer, die enkele vaste krachten door blessures moest missen, zag hun strijdplan al in de eerste minuut in rook op gaan toen Remco Huizing namens streekgenoot EEC de score opende. Gesteund door de voorsprong kon EEC een iets meer afwachtende houding aannemen. Rond de rust was het Mark Vos die met zijn tweede en derde treffer van het seizoen de wedstrijd in het slot gooide.

De score werd daarna verder uitgebreid door Stefan Sanders, die in de vijftigste minuut mocht juichen. Namens de thuisploeg gaf Michiel Vedder de score enige minuten later een vriendelijker aanzien, maar veel meer viel er niet te halen voor de geelhemden, die nu twee keer hebben verloren. De mannen van Chiel Boeser zijn wel goed aan de competitie begonnen: zij kunnen volgende week tegen Gasselternijveen voor de derde overwinning op rij gaan.

Volgens elftalleider Jan Lubbers van Buinen was dit de nekslag: “EEC scoorde drie keer op belangrijke momenten: de eerste treffer al na één minuut spelen, en de tweede en derde vallen respectievelijk een minuut vòòr en nà rust. We starten dus twee keer niet scherp, waardoor EEC achterover kon leunen. Uiteindelijk bleek EEC gewoon een maatje te groot en dus de terechte winnaar.”

Bron: v.v. Buinen

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde hard onderuit in Engelbert

In een wedstrijd waarin de doelpunten als rijpe appels van de boom vielen, incasseerde ...

Zevenklapper voor Gieten tegen hekkensluiter ZNC

Gieten scoorde er lustig op los tegen ZNC en noteerde een zevenklapper.

Tien Knoalsters pakken een punt bij CEC

Voor Stadskanaal stond de wedstrijd tegen CEC op het programma. Na de grote overwinning ...