GKC geeft niet thuis tegen Roswinkel

GKCNa de toch wel beschamende 3-3 van vorige week tegen het tot dan toe puntloze Buinerveen heeft GKC zich niet weten te revancheren.  De Gasselters gingen in eigen huis met 0-2 onderuit tegen Roswinkel en lieten geen enkele keer zien vol voor de winst te willen gaan. Door het puntverlies in de laatste twee wedstrijden staat GKC nu op een achtste plaats en is het gat met de top-vijf aanzienlijk.

Mooie lob
Het is haast een wekelijks ritueel: GKC dat slap aan de wedstrijd begint. Dit kwam hen binnen het kwartier ook duur te staan, want in de twaalfde minuut was het al raak voor Roswinkel. Doelman Keizer werd verrast door een mooie lob, die via de lat terug het veld in stuiterde. Vervolgens was het koud kunstje voor Giovanni Agterberg om de bal binnen te tikken. Hierna ontstonden er een aantal mogelijkheden voor GKC, maar zowel Richard Wieringh als Danny Kolp vonden de keeper op hun pad. Ook Roswinkel, dat voetballend beter was in de eerste helft, kreeg na een half uur spelen een goede kans, maar deze keer was het keeper Keizer die redding wist te brengen. Voor de rust claimden de Gasselters nog eenmaal een penalty, maar de scheidsrechter beoordeelde een goede sliding als geoorloofd en zo ging GKC met een achterstand de rust in.

Goede combinatie
In de eerste fase na de rust vielen er weinig kansen te noteren aan beide zijden. Na een uur spelen kwam het duel weer wat tot leven, maar kwamen beide ploegen niet tot scoren. In de 70e minuut  kwam Roswinkel er goed door middels een één-twee, maar stuitten zij op keeper Keizer. Echter bleek dit uitstel van executie, want twee minuten later was het alsnog raak. Wederom stond een goede combinatie aan de basis, die werd afgerond door Roy Veen. Drie minuten later leek de marge zelfs op drie gezet te worden, maar werd deze goal wegens buitenspel afgekeurd. In de laatste tien minuten waren er nog kleine mogelijkheden voor de thuisploeg, maar ook deze waren aan het niet besteed en zo gingen de drie punten verdiend naar Roswinkel.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tom Meijers helpt Nieuw Buinen aan winst

Deze keer was de hoofdrol, lees: het maken van de winnende treffer, een keer ...

Oefenderby prooi voor SC Stadskanaal

Afgelopen zondag stond op sportpark “Het Pagedal” een heuse Kanaalstreek-derby op het programma. Nadat ...