Valthermond vreest Will Koops

T-V“Het middenveld van Titan en Will Koops”, dat was het antwoord van Rick Schlimbach op de vraag waar Valthermond komende zondag bang voor is, tijdens de Mondenderby tussen Titan en Valthermond.

Schlimbach vervolgt: “Zij hebben, net als wij, een sterk middenveld. Ik schat in dat wij en Titan de sterkste middenlinies van onze competitie hebben. En Will Koops heeft natuurlijk een bak ervaring én is sterk in de lucht.” Het weggeven van corners en vrije trappen op korte afstand van het doel is volgens de nieuweling van de blauw-witten derhalve uit den boze: “Daar moeten we inderdaad voor waken. Op zich heb ik vertrouwen, want op de beruchte wedstrijd tegen Zuidlaren (10-2) na, hebben we dit seizoen verdedigend nog maar weinig weggegeven!”

Eerherstel
En met het noemen van die wedstrijd raakt Schlimbach aan de eer van de supporters van Valthermond:”Vorige week hebben we ruim gewonnen van Zwartemeerse Boys, maar alleen wanneer we zondag van Titan winnen, hebben we serieus aan eerherstel gewerkt.” En daarmee legt de allround-speler de lat voor zichzelf en zijn teamgenoten hoog: “Beide ploegen zullen het spel willen gaan maken, maar er zal meer gevraagd worden dan mooi aanvallend voetbal om drie punten bij te schrijven. Maar we zijn op ons hoede, want Titan zal ons ongetwijfeld op zes punten achterstand willen zetten. En wij willen meedoen om de bovenste plekken, dus voor minder dan een overwinning doen we het niet!”

Rick Schlimbach in actie tegen Zwartemeerse Boys... (foto: v.v. Valthermond)
Rick Schlimbach in actie tegen Zwartemeerse Boys… (foto: v.v. Valthermond)

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terug in de tijd: Heldenrol voor Chris Doppler bij rentree

Chris Doppler vertolkte tegen De Heracliden een heldenrol en stopte een strafschop.

Sten Vos: “Stadskanaal houdt de punten in eigen huis tegen Nieuw Buinen.”

Sten Vos verwachte een pittig seizoen, maar ziet Stadskanaal zondag winnen van Nieuw Buinen.

Sander Zikken: “Het gaat spannend worden tegen mede titelkandidaat Heiligerlee.”

Sander Zikken verwacht een spannende wedstrijd tussen de titelkandidaten HOC en Heiligerlee.