Gasselternijveen kan alweer niet winnen

GNVWaar Gasselternijveen een klein sprongetje op de ranglijst van de vijfde klasse F had kunnen maken, lieten de pupillen van trainer Roeland Deuring in de uitwedstrijd tegen VIOS O de kans liggen. In Oosterhesselen ging de ploeg, die op enkele plekken gewijzigd was ten opzichte van de vorige wedstrijd, met 2-1 onderuit. Namens de roodhemden was Michael van Gilsbeek trefzeker. Hij maakte vijf minuten voor het eindsignaal de aansluitingstreffer, maar zelfs een vijfde gelijkspel was Nieveen niet gegund.

Door wisselende omstandigheden (schorsing, stage en familiebezoek) kon Deuring geen beroep doen op een drietal spelers. De oud-prof van Heracles Almelo zal op gezette tijden uit zijn vel kunnen knappen door de manier waarop een aantal van zijn spelers prioriteiten stelt, maar zal gelijktijdig ook snappen dat dit het lot van de trainer van een dorpsclub is. En dus prepareerde de oefenmeester zijn manschappen voor de ontmoeting met VIOS O, dat één puntje minder had dan Gasselternijveen.

En dat ging op zichzelf best aardig, want het eerste deel van de wedstrijd was duidelijk voor de bezoekers. Er werd prima voetbal op de mat gelegd en via een steekpass van Rick Bokhorst kon Frank Pals in zijn eentje op de keeper van de thuisploeg afstevenen. Hij sprong echter slordig met deze kans om, waardoor de brilstand op het bord bleef. VIOS O kon in het restant van de eerste helft onder de druk uitkomen, en werd hierbij geholpen door een vrij plotselinge goal: een corner werd achter doelman Bies gekopt. Deze achterstand leverde ergernis op bij de gasten, waar VIOS O vervolgens van kon profiteren: 2-0 bij rust.

Na een uur spelen kwam Henk Jan Vonk in de ploeg voor Dylan Visscher. Een goede zet van Deuring, want Gasselternijveen werd direct gevaarlijk en Vonk had zelfs de kans om de aansluitingstreffer binnen te schieten. Zijn inzet raakte het doel van de thuisploeg nog, maar de bal ging via de buitenkant van de paal over de achterlijn. De aansluitingstreffer kwam er uiteindelijk wel, via Michael van Gilsbeek, die eerder in het tweede bedrijf een mooie kans onbenut liet. Helaas voor Nieveen kwam deze treffer te laat, en ziet men zichzelf na de nederlaag terug op een elfde plaats in de ranglijst: alleen Buinen, Buinerveen een HHCombi staan nog onder de roodhemden.

Bron: v.v. Gasselternijveen

AJN MMS                               Woortman

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen verliest nipt van kampioenskandidaat MOVV

Gieterveen verweerde zich kranig tegen MOVV, maar een resultaat zat er net niet in.

Valthermond brengt te weinig tegen GVAV Rapiditas

Valthermond kwam in een niet al te hoogstaande wedstrijd niet verder dan een gelijkspel ...

SETA op karakter langs Erica ’86

Afgelopen zaterdag stond er voor het eerste elftal van v.v. SETA een belangrijke wedstrijd ...