Wederom gelijkspel voor Nieveen

Gasselternijveen speelde afgelopen weekend voor de vijfde keer dit seizoen gelijk, deze keer tegen concurrent HHCombi uit Hijken/Hooghalen. Door elke keer slechts een punt bij te kunnen schrijven schieten de roodhemden weinig op en zij zijn daarom nog steeds terug te vinden in de onderste regionen van de vijfde klasse F.

Gespannen
Trainer Roeland Deuring moest voor aanvang puzzelen met zijn basisopstelling. Zo keerde Alvin Boekelo terug van een blessure en werd als linksback geposteerd, waar hij normaal gesproken linksback speelt. Micheal van Gilsbeek speelde rechts op het middenveld en verving de niet fitte Dylan Visscher. De jonge Arjan Hospers speelde met rugnummer tien achter de spitsen, dit was voor hem ook een nieuwe positie. Wellicht door de vele wisselingen begon Nieveen enigszins gespannen aan de wedstrijd. Veel eindpasses kwamen niet aan op hun beoogde bestemming en door ongelukkig verdedigen kwam men ook nog 1-0 achter. Kees van Klaveren dacht de bal te kunnen ontvangen, echter was daar Peter de Geus die de bal ongelukkig toucheerde en van Klaveren op het verkeerde been zette. De spits van de thuisclub profiteerde hiervan en schoot van afstand knap raak in de verre hoek. De Nieveensters kregen in de eerste helft nog een aantal kansjes, waarvan de grootste voor Boekelo, maar wisten deze niet te verzilveren.

Kruising
In de rust moest Deuring noodgedwongen Jörgen Nieboer wisselen vanwege een hamstringblessure. Bart Botterblom was zijn vervanger. Daarnaast kwam de jonge Rick Bokhorst in het veld voor Arjan Hospers. De tweede helft was van beide kanten niet al te best, maar Nieveen was wel de bovenliggende partij. Zij zagen dit beloond worden door de ingevallen Rick Bokhorst, die in de 65e minuut een afvallende bal in één keer op de slof nam en deze in de kruising zag verdwijnen. De gasten hadden er zelfs nog met de volle winst vandoor kunnen gaan, maar Adri Meijer, Alvin Boekelo en Frank Pals kwamen niet tot scoren. Laatstgenoemde was er met een schot op de lat nog het dichtste bij.

Zo eindigde deze zeer matige pot van beide kanten in 1-1, waarmee zowel HHCombi als Gasselternijveen niet veel opschieten. Over twee weken gaan Deuring en z’n mannen op bezoek in Emmerschans bij EHS ’85, dat momenteel vierde staat.

HHCombi – Gasselternijveen 1-1 (1-0)

Opstelling Gasselternijveen: Bies; Nieboer, van Klaveren, MacDonald, De Geus; van Gilsbeek, P. Hospers, Boekelo; Pals, A. Hospers, Van der Aa.

Bron: v.v. Gasselternijveen

AJN MMS

Woortman

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website