Musselkanaal gaat voor Van Bolhuis

Bernd van Bolhuis...
Bernd van Bolhuis…

In de zoektocht naar een vervanger voor de vertrekkende Wilbert Arends is v.v. Musselkanaal uitgekomen bij Bernd van Bolhuis. Dit heeft het bestuur van de groen-witten tijdens de Algemene Ledenvergadering bekend gemaakt. Van Bolhuis is momenteel werkzaam in Oude Pekela, bij tweedeklasser Noordster. Eerder in zijn carrière werkte de oefenmeester bij Helpman, WVV en GOMOS. Opvallend genoeg waren de ploegen die Van Bolhuis de laatste tien seizoenen onder zijn hoede had, voornamelijk actief in de eerste of tweede klasse. Met Noordster en GOMOS promoveerde de Winschoter trainer naar de tweede klasse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Oproep: Oefenwedstrijd gezocht!

Annen is op zoek naar een tegenstander voor donderdag 16 maart.

Definitieve selecte Jeugdteam Kanaalstreek

Na de oefenwedstrijden tegen Gasselternijveen en Valthermond is de selectie van het Jeugdteam Kanaalstreek ...