Musselkanaal gaat voor Van Bolhuis

Bernd van Bolhuis...
Bernd van Bolhuis…

In de zoektocht naar een vervanger voor de vertrekkende Wilbert Arends is v.v. Musselkanaal uitgekomen bij Bernd van Bolhuis. Dit heeft het bestuur van de groen-witten tijdens de Algemene Ledenvergadering bekend gemaakt. Van Bolhuis is momenteel werkzaam in Oude Pekela, bij tweedeklasser Noordster. Eerder in zijn carrière werkte de oefenmeester bij Helpman, WVV en GOMOS. Opvallend genoeg waren de ploegen die Van Bolhuis de laatste tien seizoenen onder zijn hoede had, voornamelijk actief in de eerste of tweede klasse. Met Noordster en GOMOS promoveerde de Winschoter trainer naar de tweede klasse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Competitie-indeling 2019/2020: Zaterdag 4e klasse D

Kanaalstreekderby's in de zaterdag 4e klasse D, een klasse met een mooie mengelmoes van ...