Ter Apel ’96 verliest aansluiting

Ter Apel '96FC Ter Apel ’96 heeft in eigen huis twee dure punten laten liggen tegen Weerdinge. De rood-zwarten waren wel de bovenliggende partij, maar het gebrek aan een scorende spits brak hen lelijk op en zo kwamen zij niet verder dan 1-1. Door de zege van Stadskanaal is de achterstand opgelopen tot zes punten en ook de voorsprong op Gieten is geslonken tot twee punten.

Betere ploeg
Ter Apel was zondagmiddag de betere ploeg, maar door sterk verdedigen van de gasten werd het scoren hen behoorlijk belet. Ook de vroege voorsprong voor Weerdinge werkte niet in hun voordeel en zodoende hadden zij het erg lastig. De spits van de gasten, Suleiman, zorgde met zijn kopbal voor de 0-1 en achterin hield de defensie, onder leiding van Bos, hun doel schoon. Diezelfde Bos mocht trouwens van geluk spreken dat hij mocht blijven staan, want scheidsrechter Hut gaf slechts geel voor zijn grove charge.

Twintig meter
Ook na rust was de thuisclub de betere, maar tot scoren kwam men niet. Garik Ghazarjan was nog het meest dichtbij een treffer, maar ook hij wist te verdediging niet te slechten. Aan de andere kant had de defensie van Ter Apel geen enkele moeite met de spitsen, maar na slecht uitverdedigen hadden zij zomaar de 0-2 in kunnen leiden voor Weerdinge. Gelukkig gebeurde dit niet en was het uiteindelijk Patrick Bults die met een schot vanaf dik twintig meter de stand gelijk trok. Komend weekend moet er gewonnen worden op bezoek bij Eext, anders is het kampioenschap waarschijnlijk al uit zicht voor Ter Apel en moet men strijden om plaats twee.

Bron: FC Ter Apel ’96

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

JVV verliest met ruime cijfers van Zwartemeerse Boys

JVV verloor opnieuw met ruime cijfers, dit keer van Zwartemeerse Boys.

Onstwedder Boys verrast HFC ’15

Onstwedder Boys heeft op de eigen 'Boskamp' een bonuspunt behaald tegen koploper HFC '15: ...