Titan zonder moeite langs Zwartemeerse Boys

TitanZonder dat het ook maar enige moeite kostte, heeft Titan haar wedstrijd tegen hekkensluiter Zwartemeerse Boys gewonnen. De ploeg van vertrekkend trainer Henry Goeree won met 0-4 in Zwartemeer, en zag mede-koploper Valthermond punten verspelen, waardoor het een mooie zondag werd voor de rood-witte brigade. Wanneer de inhaalwedstrijd tegen Bargeres in winst wordt omgezet, ligt de degradant van vorig seizoen op koers om al na één seizoen terug te keren in de tweede klasse.

Testen
Na afloop van de wedstrijd kon geconcludeerd worden dat er sprake was geweest van een eenzijdige ontmoeting, waarbij de thuisploeg de doelman van Titan niet één keer hebben getest. Het enige wapenfeit van de groen-witten was een schot van topschutter Danny Rocks. Dit doen belandde echter niet eens tussen de palen. Aan de andere kan was het wel aan de doelman van de thuisploeg om in actie te komen. Na een kwartier bleken de pogingen van de goalie al tevergeefs: Sonny Koops bereikte Bennie Jeurissen die de bal tegen de touwen werkte.

Ongewijzigd beeld
Ook in de tweede helft was Titan de bovenliggende partij en met goed voetbal gaven de Nieuw-Weerdingers de wedstrijd een hoog ‘David tegen Goliath’-gehalte. Maar omdat de eindpass in veel gevallen aan de slordige kant was, faalden de bezoekers in eerste instantie in het uitbreiden van de voorsprong. Opnieuw duurde het een uur voordat de defensie van Zwartemeerse Boys werd geslecht: opnieuw was Bennie Jeurissen trefzeker, nu op aangeven van Willem Prins. In de slotfase werden deze rollen omgedraaid en mocht Prins vierde treffer van Titan maken. Tussendoor had Will Koops de stand op 0-3 gebracht.

Winterkampioen
Volgende week wacht Protos op Titan: het voorafje voor de topper op 14 december, op verplaatsing bij DVC ’59. Dan zal het normaal gesproken om het winterkampioenschap gaan.

Bron: v.v. Titan

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan maakt gehakt van VIOS

Titan boekte een ruime en overtuigende zege op VIOS.

Annen brengt HOVC eerste puntenverlies toe

Annen bracht HOVC het eerste puntenverlies toe en pakte ook de koppositie.