Sellingen schiet met scherp

SellingenUiteraard waren de gekende namen Veerbeek en Bos terug te vinden op het scoreformulier, na afloop van de wedstrijd tussen Sellingen en Oldambster Boys. Beide ervaren aanvallers scoorden drie keer, waardoor ze momenteel op respectievelijk op veertien en dertien treffers staan. In die zin weinig opvallend: wat wel opvallend was, was de treffer van Ian de Vrieze. De B-junior maakte zijn eerste treffer in de hoofdmacht van de vijfdeklasser.

Erik-Jan Veerbeek: drie treffers...
Erik-Jan Veerbeek: drie treffers…

Kat en muis
Op de overwinning van Sellingen was helemaal niet af te dingen. Vanaf minuut één maakte de ploeg van Arend Scholtens het spel en trok Oldambster Boys zich terug in de verdedigende stellingen. Al in de beginfase leverde dit spelbeeld drie grote kansen op: op dat moment waren er amper vijf minuten gespeeld. Het duurde dan ook maar een kwartier voordat de geel-zwarten voor het eerst konden juichen: Ben Bos was de schutter. Voor de thee werd de voorsprong verdubbeld door een doelpunt van Erik-Jan Veerbeek.

Doelpuntenfestijn
In het tweede bedrijf werd het overwicht meer en meer duidelijk gemaakt in de score: de 3-0 van Erik-Jan Veerbeek, een snoeihard schot van afstand, was het startsein voor een waar doelpuntenfestijn waarbij Ben Bos zich nog twee keer liet gelden. Ook de eerder genoemde Ian de Vrieze en Arne Tammenga mochten zich laten bejubelen. Overigens was er deze middag een bijzondere rol weggelegd voor Rick Bos, want hoewel hij niet scoorde, was hij toch de man van de wedstrijd: in vijf van de acht treffers had hij een aandeel. Al met al een regelmatige overwinning voor Sellingen, dat hiermee in het spoor blijft van de koplopers.

Bron: v.v. Sellingen

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sellingen wint en weet zich bijna veilig

De wedstrijd tussen Sellingen en SVBC stond voor de geel-zwarten in het teken van ...

Daan Stam bezorgt Ter Apel ’96 drie punten

Het weer was zondagmiddag wel het beste wat de toeschouwers op sportpark ‘t Heem ...

Valthermond krijgt te weinig in topper

“Mijn keeper pakt een punt voor ons.” Met die woorden stapte Germanicus trainer Eric ...