Gasselternijveen kansloos tegen HOC

Voor Gasselternijveen wordt het tijd dat de winterstop begint. In de thuiswedstrijd tegen Kanaalstreek- genoot HOC waren de roodhemden compleet kansloos en zij gingen dan ook fors onderuit. De gasten kenden geen genade en wonnen met 0-7, mede door drie doelpunten van Luca Klaar.

Ongelukkig moment
HOC begon sterk aan de wedstrijd en zette de Nieveensters goed onder druk. Af en toe wist de thuisclub zich enigszins onder de druk uit te voetballen, maar tot kansen leidde dit niet. De bezoekers hadden had betere van het spel en zij zetten dit ook om in de score, door uit een corner de 0-1 te maken. Gasselternijveen kreeg middels een corner ook een goede kans op de gelijkmaker, maar een kopbal van Arjan Hospers belandde via de keeper tegen de lat. Voor rust kwam HOC op 0-2 door een ongelukkig moment van Alvin Boekelo. De verdediger kreeg de bal ongelukkig op zijn voet en keeper Rolf Bies had hier geen antwoord op.

Slechtste kant
In de tweede helft probeerde de ploeg van Roeland Deuring nog iets aan de achterstand te doen, maar na tien minuten kregen zij het deksel op de neus. HOC scoorde de 0-3 en hiermee was de wedstrijd gespeeld. Gasselternijveen liet zich vervolgens van haar slechtste kant zien door de gasten geen strobreed meer in de weg te leggen. Hierdoor konden zij uitlopen naar 0-7 en was de off- day compleet op sportpark de Hunze.