Ruime overwinning voor FC Ter Apel ’96

Ter Apel '96Na het gelijkspel van vorige week tegen Weerdinge deed Ter Apel ’96 deze week wel wat er van hen werd verwacht. Bij het laag geklasseerde Eext wonnen de grensbewoners met 0-4, mede door twee doelpunten van Patrick Bults. Echter blijft directe concurrent Gieten ook winnen, waardoor het spannend blijft achter koploper Stadskanaal.

Staken
Het grote verschil op de ranglijst was ook duidelijk zichtbaar op het zware veld van Eext. Ter Apel had de Drenten in hun greep, waardoor zij amper van de eigen helft af kwamen. Na bijna een kwartier leverde dit de openingstreffer op, deze kwam voort uit een rake vrije bal van Patrick Bults. De gasten gingen op zoek naar meer doelpunten en waren gevaarlijk via Garik Ghazarjan. De Armeense aanvaller moest in de rust helaas de strijd staken, na een forse overtreding van een Eext- verdediger. Naarmate de pauze dichterbij kwam leken beide ploegen met deze 0-1 stand de warme kleedkamer op te kunnen zoeken, maar dit ging toch even anders. Binnen een minuut was het eerst Thijs Over die een voorzet binnenschoot en even later zorgde wederom Bults met een strak schot in de lange hoek voor 0-3.

A- junioren
Met deze geruststellende voorsprong durfde trainer Udema het aan om in de tweede helft de A- junioren Dennis Stuurwold en Mike Mensen in te laten vallen. Eerstgenoemde was nog dichtbij een treffer, maar de lat stond een doelpunt in de weg. Vijf minuten voor het laatste fluitsignaal viel de 0-4 alsnog. Weer was het Patrick Bults die hierbij betrokken was, want hij zag zijn goede actie en dito voorzet binnen gegleden door een speler van Eext.

Tweede
Zo boekte Ter Apel een keurige uit- overwinning, wat gezien de omstandigheden een behoorlijke prestatie was. Voor de winterstop wachten de roodhemden nog twee wedstrijden (Alteveer en Pekelder Boys) en wil men als tweede de winterstop in, dan moeten beide duels eigenlijk gewonnen worden.

Bron: FC Ter Apel ’96

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Pekelder Boys boekt eerste overwinning

Na twee nederlagen en twee gelijke spelen snakte Pekelder Boys naar een overwinning. Dat ...

Onstwedder Boys lijdt ongelukkige nederlaag tegen SCN

Onstwedder Boys leed op bezoek bij SCN een 3-2 nederlaag en wacht daardoor nog ...