Stefan van der Veen in vorm bij Gieterveen

GieterveenGieterveen heeft op bezoek in Beerta haar ongeslagen status weten te behouden. In de zevende opeenvolgende wedstrijd werd er niet verloren, sterker nog: THOS werd met 1-4 verslagen. Stefan van der Veen had vanmiddag het vizier op scherp en scoorde twee keer. De ploeg van Aryan Doldersum staat nu 7e, met slechts drie punten achterstand op koploper Bareveld.

Prachtige stift
Evenals van der Veen begonnen ook zijn teamgenoten scherp aan de wedstrijd. Al in de tweede minuut leverde Jorg Post een puike voorzet af op spits Roel Drent, die vol overtuiging het leer tegen de touwen schoot. Helaas kreeg dit doelpunt geen doorgang, aangezien de grensrechter Drent in buitenspelpositie de bal zag ontvangen. De gasten uit Gieterveen hebben constant balbezit en proberen op het hobbelige en glad veld de verdediging van THOS te slechten. Kansen zien de 50 meegereisde toeschouwers dan ook voldoende, maar toch lijkt het bij de brilstand te blijven in de eerste helft. Stefan van der Veen dacht hier echter anders over en met een prachtige stift scoort de middenvelder zijn eerste competitietreffer van het seizoen.

Splijtende pass
Na de welkome warme thee is het wederom Gieterveen dat de klok slaat. De ploeg uit Beerta probeert er met lange ballen wat van te maken, maar dit levert  hen niets op. Na 53 minuten is het weer van der Veen die weet te scoren. Op aangeven van Jerremy Weerts maakt hij zijn tweede van de middag. Nog geen minuut later is het Weerts zelf die weet te scoren, na een splijtende pas van Jeroen Thijs. Zo staat het 0-3 en is de wedstrijd gespeeld. THOS weet een aantal minuten later nog wel de eer te redden, via een aanvaller die uit de draai binnen kan schieten. De groenhemden lijken hier allerminst van geschrokken, want zij gaan vrolijk op zoek naar de vierde treffer. Zo raakt Roel Drent beide palen en de lat, maar niet het doel en zag van der Veen zijn kopbal ook geen doel treffen. Invaller Jordi Bakker is later wel succesvol. Na een knappe actie van Rideon de Vries rond hij doeltreffend af: 1-4.

Kampioenskandidaat
Met wedstrijden tegen het laag geklasseerde Drieborg en koploper Bareveld in het verschiet, is er voor Gieterveen alle kans om de winterstop in te gaan als kampioenskandidaat.

Bron: v.v. Gieterveen

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HOC geeft voorsprong weg tegen DOS ’63

HOC heeft gistermiddag een steek laten vallen in de top van de vijfde klasse ...

Pekelder Boys wint ook van Valther Boys

Pekelder Boys won ook de laatste wedstrijd van het seizoen en kan met vertrouwen ...

Buinerveen draagt rode lantaarn over

In het laatste weekend voor de kerstdagen stond de inhaalwedstrijd tussen GKC en Buinerveen ...