Marcel Smelt gaat Titan trainen

TitanIn het seizoen 2015-2016 zal Marcel Smelt voor de derde keer aan het werk gaan bij een club in de Kanaalstreek. Nadat de oefenmeester eerder al werkzaam was bij SC Stadskanaal en Valthermond, treedt hij komende zomer in dienst bij Titan. Beide partijen zijn een contract voor één jaar overeengekomen. 

De inwoner Nieuw-Weerdinge was voor het laatst trainer van v.v. Sleen, waarna hij vanwege gezinsuitbreiding en drukke werkzaamheden twee jaar lang geen club had. Nu er een vacature vrij kwam bij Titan was Smelt er snel bij: “Titan was voor mij de ideale optie. Het is een mooie club, ik woon in Nieuw-Weerdinge en mijn gezinssituatie laat het weer toe, dus ik heb zelf gesolliciteerd”. Het bestuur van de rood-witten koos uit een aantal kandidaten voor Smelt als nieuwe man, dus dit gevoel was geheel wederzijds.

Smelt heeft veel zin in de nieuwe uitdaging bij de voor hem bekende club: “In het verleden zijn er al eens gesprekken geweest tussen mij en Titan en met mijn voorgaande clubs ben ik regelmatig op bezoek geweest in Nieuw-Weerdinge. Ik denk dat de club vergelijkbaar is met een club als Valthermond, dat bekend staat om haar sfeer en mentaliteit”. Zelf speelt de trainer momenteel in het vierde elftal van Valthermond, maar dat wil niet zeggen dat ‘zijn’ club kampioen moet worden in 3D: “Ik denk dat de strijd om het kampioenschap gaat tussen Valthermond en Titan. We zullen zien hoe het loopt. Ik zou graag de tweede klasse in gaan met Titan, maar de derde klasse met derby’s tegen Musselkanaal en, waarschijnlijk, Stadskanaal is ook zeker geen straf!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Erwin Vieregge wint januaripool Westerwolde

Westerwolde organiseerde een januaripool, Erwin Vieregge bleek de beste voorspeller.

Gieterveen en Boelo Dekker verlengen samenwerking

Gieterveen en Boelo Dekker zetten de samenwerking voort in het seizoen 2021-2022.