HOC en Spiegelaar met elkaar door

HOCVorig jaar werd Jans Spiegelaar vijfde met HOC in de vijfde klasse. Op dit moment staat de 48-jarige trainer met zijn ploeg op een tweede plaats, achter koploper Pesse, en is HOC in de race om te promoveren naar de vierde klasse. Kortom, genoeg reden voor het bestuur van de combinatieclub uit Exloo en Odoorn om de samenwerking te verlengen. Hierdoor zal de in Borger woonachtige oefenmeester ook in het seizoen 2015 – 2016 actief zijn bij de geel-zwarten. Spiegelaar geeft aan content te zijn met de verlenging: “Ik ben het bestuur én de spelersgroep dankbaar voor het vertrouwen. Ik zit boordevol ambitie en hoop dit seizoen met HOC al de stap naar de vierde klasse te zetten!”

Jans Spiegelaar...
Jans Spiegelaar…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Johan Hollen nieuwe trainer Gasselternijveen

Johan Hollen is met ingang van het het seizoen 2022-2023 de nieuwe hoofdtrainer van ...

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.