Succesvolle Huizingh verlengt contract

logo_valthermondHarris Huizingh heeft zijn contract bij Valthermond met twee jaar verlengd. De oud- prof is bezig aan zijn eerste seizoen bij de blauw- witten en doet het tot op heden uitstekend. De Mondkers staan bovenaan in de derde klasse D en zijn verwikkeld in een zware titelstrijd met o.a. Titan en CEC.

Met het langer vastleggen van Huizingh heeft Valthermond de technische staf voor de komende twee seizoen compleet. Eerder tekenden assistent- trainer Albert Koops, keepertrainer Henk Bolk en verzorger Wim Wever namelijk een overeenkomst voor drie jaar.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TransferTalk: Onstwedder Boy naar SJS

Ondanks dat hij in het afgelopen seizoen met Onstwedder Boys naar de derde klasse ...

Transfertalk: Titan ziet speler komen en speler vertrekken

Titan mag een nieuwe speler begroeten, maar ziet ook een speler vertrekken.