Stadskanaal probleemloos door in Gieten

kerstVier wedstrijden gespeeld, twaalf  punten. Niets nieuws onder de zon voor SC Stadskanaal tijdens de eerste ronde van het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten. Maar de spelers verdienen voor de eindzege in de poule wel wat meer aandacht, want met ACV, LTC en het traditioneel sterke Gieten was men in een lastige poule terecht gekomen.

Grote mannen bij vierdeklasser Stadskanaal zijn zonder twijfel de gebroeders Roy en Denny Feiken en Robert Oosting. Aan hun hand gingen de blauwhemden goed van start, door met 3-1 van SVZ te winnen. In de tweede wedstrijd wachtte de lastigste opgave van de avond, want tegen het organiserende Gieten kwam de ploeg van Rick Slor op een 0-2 achterstand. Toen stonden de gebroeders Feiken echter op, en zij bogen de achterstand om in een 3-2 overwinning. Omdat het Asser ACV niet met de sterkste selectie naar ‘De Goorns’ was gekomen, bleek deze ploeg ook geen bedreiging te vormen. Hierdoor ging het in de laatste wedstrijd, tegen LTC, om de poulewinst: de Knoalsters trokken met 3-1 aan het langste eind.

Tot en met maandag 22 december wordt de eerste ronde van het toernooi afgewerkt. De halve finales worden gespeeld op 27, 28 en 29 december.

Bron: v.v. Gieten

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Jubileumtoernooi SC Stadskanaal VOL!

Het jubileumtoernooi ter ere van het 100-jarige bestaan van SC Stadskanaal is helemaal vol.

Speeldagenkalenders amateurvoetbal 2021/2022 bekend

De speeldagenkalender voor het amateurvoetbal voor het seizoen 2021/2022 is bekend.

Westerwolde leidt trainers op

Afgelopen maandag was het feest bij v.v. Westerwolde. Niet minder dan acht leden van ...