Gieterveen blameert zich in ‘De Goorns’

kerstDat plaatsing voor de halve finale een lastig verhaal zou gaan worden voor Gieterveen, was voorafgaand aan de vijfde speeldag van het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten ook wel duidelijk. Maar dat Gieterveen zich naar de slachtbank liet leiden zoals het dat deed, was ook niet direct de verwachting. 

In de eerste wedstrijd Asser Boys veel te sterk: 0-9. Doordat Asser Boys met deze overwinning al op zes punten kwam, leek plaatsing al een niet te behalen uitdaging. Dit gevoel kreeg bevestiging in de tweede wedstrijd, waarin Smilde ’94 met 0-4 te sterk was. In de derde wedstrijd leek Gieterveen zich op te richten, maar twee keer kon Wildervank een achterstand ongedaan maken, en uiteindelijk omzetten in een 2-4 overwinning. In de laatste wedstrijd, tegen Muntendam, werd het wel heel erg voor de groendhemden: dubbele cijfers. Muntendam moest met ruim verschil winnen om plaatsing voor de halve finale af te dwingen. Met een 13-2 overwinning slaagden de zwart-witten hier ruimschoots in.

Tot en met maandag 22 december wordt de eerste ronde van het toernooi afgewerkt. De halve finales worden gespeeld op 27, 28 en 29 december.

Bron: v.v. Gieten

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

SJS en Jos Schaart verlengen samenwerking

SJS verlengt het contract met hoofdtrainer Jos Schaart.

Country Golftoernooi voor voetballers

Voetbal en golf: het is een gouden combi. Golf als pensioen van ex-voetballers en ...