Eextahal is Waterloo voor Sellingen

SellingenIn het totale aanbod van zaalvoetbaltoernooien viel de keuze van Sellingen op het toernooi in de Eextahal in Scheemda. De mannen van trainer Arend Scholtens speelden gistermiddag hun eerste ronde. Plaatsing voor de kruisfinales bleek net een station te ver, waardoor het toernooi er na drie wedstrijden op zit. 

In de eerste wedstrijd werd met 1-3 verloren van Bellingwedde, waarna de tweede wedstrijd wel een overwinning bracht: Meeden werd met 0-3 verslagen. In de laatste poulewedstrijd moest gewonnen worden van Appingedam. Uiteindelijk gingen de geel-zwarten met 3-4 onderuit, waardoor de Damsters zich plaatsten voor de kruisfinales. Sellingen kan zich door dit resultaat weer richten op het veldvoetbal.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Geen revanche, wel verbetering voor Valthermond

Valthermond is er niet in geslaagd om revanche op Ajax te nemen voor de ...

Nieveen en Katoen tevreden met elkaar

De samenwerking tussen vijfdeklasser Gasselternijveen en Geert Katoen smaakt naar meer. Beide partijen hebben ...

53 elftallen maken horizontale overstap

Een overzicht van de clubs die horizontaal gaan overstappen en de gevolgen van het ...