Eextahal is Waterloo voor Sellingen

SellingenIn het totale aanbod van zaalvoetbaltoernooien viel de keuze van Sellingen op het toernooi in de Eextahal in Scheemda. De mannen van trainer Arend Scholtens speelden gistermiddag hun eerste ronde. Plaatsing voor de kruisfinales bleek net een station te ver, waardoor het toernooi er na drie wedstrijden op zit. 

In de eerste wedstrijd werd met 1-3 verloren van Bellingwedde, waarna de tweede wedstrijd wel een overwinning bracht: Meeden werd met 0-3 verslagen. In de laatste poulewedstrijd moest gewonnen worden van Appingedam. Uiteindelijk gingen de geel-zwarten met 3-4 onderuit, waardoor de Damsters zich plaatsten voor de kruisfinales. Sellingen kan zich door dit resultaat weer richten op het veldvoetbal.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Oproep: Oefenwedstrijd gezocht!

Valthermond 2 is op zoek naar een tegenstander voor donderdagavond.

Teamindelingen in coronatijd

Teamindelingen voorafgaand aan een nieuw voetbalseizoen vraagt vaak om de nodige aandacht, de KNVB ...