Eextahal is Waterloo voor Sellingen

SellingenIn het totale aanbod van zaalvoetbaltoernooien viel de keuze van Sellingen op het toernooi in de Eextahal in Scheemda. De mannen van trainer Arend Scholtens speelden gistermiddag hun eerste ronde. Plaatsing voor de kruisfinales bleek net een station te ver, waardoor het toernooi er na drie wedstrijden op zit. 

In de eerste wedstrijd werd met 1-3 verloren van Bellingwedde, waarna de tweede wedstrijd wel een overwinning bracht: Meeden werd met 0-3 verslagen. In de laatste poulewedstrijd moest gewonnen worden van Appingedam. Uiteindelijk gingen de geel-zwarten met 3-4 onderuit, waardoor de Damsters zich plaatsten voor de kruisfinales. Sellingen kan zich door dit resultaat weer richten op het veldvoetbal.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Blik op 2L: geen Nieuw Buinen tegen SC Stadskanaal

De derby tussen Nieuw Buinen en SC Stadskanaal is afgelast. Het bestuur van de ...

Jeugdteam Kanaalstreek oefent

In de aanloop naar het toernooi in Italië (San Marino Cup) speelt het Jeugdteam ...